Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Vize Basvurusunda Konaklama Sorunu??

Seçenekler Stil
Alt 27.03.2008   #1
caprioli
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Vize Basvurusunda Konaklama Sorunu??

Arkadaslar tekrar merhaba size bir sorum daha olacak.Arkadaslar londrada ki okulum bana formları faksladı bu belgelerin icinde konaklama ilgili bir belgede var ama sadece 1 ay single bed and breakfast yazıo yani kısacası hangi adreste kalacagım yazmıyor.bu sebeple vize formunu doldururken Uk de nerde konaklayacaksınız sorusuna nasıl bir cevap yazmam gerekir? okula bu durumu sordugumda o belgenin yeterli olacagını konaklayacagım yerin daha sonra belli olacagını söylediler.bu durumla baska karsılasan olduysa yardımlarını bekliyorum.tesekkür ederim
caprioli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2008   #2
System
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Arkadaşım o bölüme okul aile yanı konaklama ayarladı dıye yazabılırsın yada okulu ara sor..
System isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008   #3
mhmt
Üye

Yazılar: 49
ya adresin yazması laızm okula mail at hata cunku ucakta bile sana doldurman için bir kağıt verilecek oraya da yasman laızm ew adresini iyi bak o kağıtta yasması lazım bende yasıodu cunku
mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008   #4
caprioli
Çaylak Üye

Yazılar: 6
arkadaslar okula bir mail attım ve bana o bölüme okulun konaklamayı ayarladıgını yaz diye cevap geldi.zaten yolladıkları evraktada belirtilmiş durumda bu.konaklayacagım yer ise kurs baslamadan yaklasık 4 gun once maille bildirilecekmiş.teşekkür ederim hepinize
caprioli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008   #5
yagmurdeniz
Çaylak Üye

Yazılar: 3
bende okuluma başvurdum çabuk geliyormu evraklar

ya ben bir seyi merak ediyorum yardım ederseniz çok sevinecegim ben acentasız gidiyorum okula şimdi kayıt yaptıracagım onlar bana evrak yollayacak mı kaç günde yollar bide ben şimdi okula basvurdum parasını verim ama vize alamadım o zamn ne olcak paran yanacak demeyinnnn
yagmurdeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008   #6
mhmt
Üye

Yazılar: 49
acentasız gitmen en doğrusu okul sana bilgileri 2 3 gün içerisinde faks ya da maille yollar ama kalacaın yerin bilgisini de okula ver onlar sana bu bilgilerle onu da yollasınlar önemli o
mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil