peki gerekli sartlar sağlandığında banka hesaplarında uygun meblanın bulunması dil okuluna kayıt gibi işlemlerin yapılması ve kalacak yerin hazırlanması durumunda vize başvurusuna red verme ihtimalleri çok yüksekmi acaba.çünkü vize ücretleri baya pahalı süreklide vize ücreti yatırmak olmaz..
peki gerekli sartlar sağlandığında banka hesaplarında uygun meblanın bulunması dil okuluna kayıt gibi işlemlerin yapılması ve kalacak yerin hazırlanması durumunda vize başvurusuna red verme ihtimalleri çok yüksekmi acaba.çünkü vize ücretleri baya pahalı süreklide vize ücreti yatırmak olmaz..
kendilerinin belirledigi kosullara sahip oldugunuz surece herhangi bir red alma olasiliginiz yoktur..eskiden bir basvurunuz yok ve de belirtilen sartlara uyuyorsaniz baska hicbirseyi dusunmeyin..zaten red vermek icin neden gostermek zorundadirlar..(en cok verdikleri red nedeni size inanc getirmis olmamalari ve iltica edeceginizi dusunmeleridir.genellikle bu nedenlerle red verirler.) bol sanslar
slm.arkadaşlar bana davetiye geldi.vize mayısda müracat edecegim ne yapmam gerek..ben erkek beberiyim benim işyerim var 1990 bu yana davetiyeyi yollayan arkadaşım türk yaşadıgı bayan ingiliz...benim bankada yaklaşık 8euro VADELİ bir yıldan beri param var birde evim tapusu var sadece esnaf oldugumdan bagkur BORÇ var forumda bazı arkadaşlar vadesiz diye yazmış vadeli para olması vizeye ret verirler.birde ben ne gibi evrak düzenlemem gerek yardım lütfen