vize başvuru takibinde " Submitted at Visa Application Centre " yazıyor... başka başlığıda yazdım ama net bir cevap alamadım... Ne demek istendiğini anlamadım... Bu durumda ne yapmak gerekiyor acaba... Bilgisi olan var mı? Sunuldu diyor ama, benim evraklarımı teslim ettiğimi bahsediliyor yani başvurumu yaptığım mı kast ediliyor yoksa vize neticemin vize başvuru merkezine sunulduğumu kast ediliyor... Anlamadım
vize başvuru takibinde " Submitted at Visa Application Centre " yazıyor... başka başlığıda yazdım ama net bir cevap alamadım... Ne demek istendiğini anlamadım... Bu durumda ne yapmak gerekiyor acaba... Bilgisi olan var mı? Sunuldu diyor ama, benim evraklarımı teslim ettiğimi bahsediliyor yani başvurumu yaptığım mı kast ediliyor yoksa vize neticemin vize başvuru merkezine sunulduğumu kast ediliyor... Anlamadım
evet dogru anlamissin, daha sonra under consideration at mission veya under consideration at post yazacak.. ikiside karar verilme asamasinda oldgunu gosterir. awaiting collection yazdiginda vizen belli olmus demektir. gidip basvurdugun yerden alabilrsin pasaportunu..
dla nın dediğinde bi çelişki war... benim de bir ay boyunca "under consideration at post/mission" yazdı..bugun "arrived at the visa section" yani vize bölümüne ulaştı diyor... o zaman buna ne demeli?
olabilir cunku birsürü kişi farklı farklı daha once duymaddıımız seylerden bahsediyo... ben carsamba gidip sorucam benımkini kontrol edicem...na yazarsa geliyim diycem umarım biliyolardır... buraya yazarım yine
arkadaşım hatırladığım kadarıyla birincisi vizenin işleme alındığı ikincisi ise vizenin vizebölümüne ulaştığını söylüyo daha sonuç belli değil aşama aşama yazıyolar. bende acaba şimdi vize başvuru merkezine döndümü diye telefon etmiştim ama gelmemişti. vizeyi verirken sana tarih vermediler mi büyük ihtimalle o tarihte gelir cevap
Tuncay kardeş merhaba, kardeş vize başvuru merkezi telefonunu yazarmısın bende sorucam vizemin durumunu bendede Arrived at the Visa Section yazıyor? bu awaiting collectionla aynı anlamamı gelir?
telefonunu hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. ama size verilen kağıtta ya da websitesinde olması lazım bende ordan almıştım ya da verilen kağıtta vardı. dört ay oldu hatırlayamıyorum çok iyi