Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Vize başvuru takibi - Yardımm lütfen

Seçenekler Stil
Alt 06.02.2008   #1
boncuk
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Vize başvuru takibi - Yardımm lütfen

vize başvuru takibinde " Submitted at Visa Application Centre " yazıyor... başka başlığıda yazdım ama net bir cevap alamadım... Ne demek istendiğini anlamadım... Bu durumda ne yapmak gerekiyor acaba... Bilgisi olan var mı? Sunuldu diyor ama, benim evraklarımı teslim ettiğimi bahsediliyor yani başvurumu yaptığım mı kast ediliyor yoksa vize neticemin vize başvuru merkezine sunulduğumu kast ediliyor... Anlamadım
boncuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2008   #2
dla
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Re: Vize başvuru takibi - Yardımm lütfen

Alıntı:
boncuk´isimli üyeden Alıntı
vize başvuru takibinde " Submitted at Visa Application Centre " yazıyor... başka başlığıda yazdım ama net bir cevap alamadım... Ne demek istendiğini anlamadım... Bu durumda ne yapmak gerekiyor acaba... Bilgisi olan var mı? Sunuldu diyor ama, benim evraklarımı teslim ettiğimi bahsediliyor yani başvurumu yaptığım mı kast ediliyor yoksa vize neticemin vize başvuru merkezine sunulduğumu kast ediliyor... Anlamadım

evet dogru anlamissin, daha sonra under consideration at mission veya under consideration at post yazacak.. ikiside karar verilme asamasinda oldgunu gosterir. awaiting collection yazdiginda vizen belli olmus demektir. gidip basvurdugun yerden alabilrsin pasaportunu..
dla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2008   #3
E.Genc
Üye

Yazılar: 67
dla nın dediğinde bi çelişki war... benim de bir ay boyunca "under consideration at post/mission" yazdı..bugun "arrived at the visa section" yani vize bölümüne ulaştı diyor... o zaman buna ne demeli?
E.Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2008   #4
Shura
Üye

Yazılar: 45
durum şu, bence konsolosluğun metinleri değişti. son yazılanlar öncekilerden farklı ifadeler...
Shura isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2008   #5
E.Genc
Üye

olabilir cunku birsürü kişi farklı farklı daha once duymaddıımız seylerden bahsediyo... ben carsamba gidip sorucam benımkini kontrol edicem...na yazarsa geliyim diycem umarım biliyolardır... buraya yazarım yine
Alt 12.02.2008   #6
Tuncay
Çaylak Üye

Yazılar: 8
arkadaşım hatırladığım kadarıyla birincisi vizenin işleme alındığı ikincisi ise vizenin vizebölümüne ulaştığını söylüyo daha sonuç belli değil aşama aşama yazıyolar. bende acaba şimdi vize başvuru merkezine döndümü diye telefon etmiştim ama gelmemişti. vizeyi verirken sana tarih vermediler mi büyük ihtimalle o tarihte gelir cevap
Tuncay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2008   #7
trex
Kıdemli Üye

Yazılar: 222
Tuncay kardeş merhaba, kardeş vize başvuru merkezi telefonunu yazarmısın bende sorucam vizemin durumunu bendede Arrived at the Visa Section yazıyor? bu awaiting collectionla aynı anlamamı gelir?
trex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2008   #8
Tuncay
Çaylak Üye

Yazılar: 8
telefonunu hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. ama size verilen kağıtta ya da websitesinde olması lazım bende ordan almıştım ya da verilen kağıtta vardı. dört ay oldu hatırlayamıyorum çok iyi
Tuncay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008   #9
burju
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Arkadaşlar..

Visa section= Vize bölümünde karar aşamasında ve en fazla bir gün daha beklersiniz demek..(inceleme sonuçlandı onay kısmında)

nihayet az önce vizemi aldım..darısı tüm adayların başına...
burju isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008   #10
E.Genc
Üye

Burju ' cum cok sevindim vizeni aldıgına... bende yaklaşık 5 gündür "arrived at the visa section" yazıyo ama hala bişy yok.......

Seçenekler
Stil