arkadaşlar 1 hafta önce belgelerimi istanbul başvuru merkezine teslim ettim. son 2-3 gündür başvurumu online olarak takip ediyorum ve 'awaiting collection' yazıyor. bugün aradım konsolosluğu ama ulaşamadım. sizce ne anlama geliyor? beklemeye devam edeyimmi yoksa yazılanı benmi yanlış anlıyorum? başkada herhangi bir açıklama yok.
benim de belgelerimi vereli 4 iş günü oldu ama internetten takip ediyorum açıklamada şu yazıyo ''Under Consideration at Mission''.Ne kadar süre sonra sonuçlanıcağına dair bi bilgisi olan var mı?
arkadaşlar 1 hafta önce belgelerimi istanbul başvuru merkezine teslim ettim. son 2-3 gündür başvurumu online olarak takip ediyorum ve 'awaiting collection' yazıyor. bugün aradım konsolosluğu ama ulaşamadım. sizce ne anlama geliyor? beklemeye devam edeyimmi yoksa yazılanı benmi yanlış anlıyorum? başkada herhangi bir açıklama yok.
awaiting collectio yazıyorsa vize basvuru merkezini ara dosya ordadır muhtemelen.
under consediration konsoloslukta dosya henuz vize basvuru merkezine yollanmamıs...
..........
Konu pessimist tarafından (17.06.2008 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.
Herhangi bir Avrupa ülkesinden daha önce vize almış olanlar için 3 iş günü daha önce vize almamış yani pasaport u boş olanlar için 5 iş günüdür.Fakat tatilleri dolayısıyla dahda uzun olabilir.
awaiting collectio yazıyorsa vize basvuru merkezini ara dosya ordadır muhtemelen.
evet arkadaşım vize çıkmış ve başvuru merkezinde beni bekliomuş belgeler bende ilk önce konsolosluğa gitmiştim ama başvuru merkezindeymiş halbuki. ilk vizem olmasına rağmen 3 günde çıktı şaşırdım açıkçası bu kadar çabuk beklemiyordum darısı bütün vize bekleyen arkadaşların başına..
Daha "awaiting collection" yazısının "başvurunuzun sonuçlandığı, gidip alabileceğiniz" anlamına geldiğini idrak edebilecek kadar dahi İngilizce bilmiyorsanız İngiltere sizin neyinize allahaşkına? Oturun evinizde.