Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

VİZE BAŞVURU TAKİBİ HAKKINDA..

Seçenekler Stil
Alt 14.12.2007   #1
qwert
Çaylak Üye

Yazılar: 2
VİZE BAŞVURU TAKİBİ HAKKINDA..

arkadaşlar 1 hafta önce belgelerimi istanbul başvuru merkezine teslim ettim. son 2-3 gündür başvurumu online olarak takip ediyorum ve 'awaiting collection' yazıyor. bugün aradım konsolosluğu ama ulaşamadım. sizce ne anlama geliyor? beklemeye devam edeyimmi yoksa yazılanı benmi yanlış anlıyorum? başkada herhangi bir açıklama yok.
qwert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2007   #2
crackcrash
Çaylak Üye

Yazılar: 14
benim de belgelerimi vereli 4 iş günü oldu ama internetten takip ediyorum açıklamada şu yazıyo ''Under Consideration at Mission''.Ne kadar süre sonra sonuçlanıcağına dair bi bilgisi olan var mı?
crackcrash isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2007   #3
pessimist
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Re: VİZE BAŞVURU TAKİBİ HAKKINDA..

Alıntı:
qwert´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar 1 hafta önce belgelerimi istanbul başvuru merkezine teslim ettim. son 2-3 gündür başvurumu online olarak takip ediyorum ve 'awaiting collection' yazıyor. bugün aradım konsolosluğu ama ulaşamadım. sizce ne anlama geliyor? beklemeye devam edeyimmi yoksa yazılanı benmi yanlış anlıyorum? başkada herhangi bir açıklama yok.
awaiting collectio yazıyorsa vize basvuru merkezini ara dosya ordadır muhtemelen.
under consediration konsoloslukta dosya henuz vize basvuru merkezine yollanmamıs...
..........

Konu pessimist tarafından (17.06.2008 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.
pessimist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2007   #4
important
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Herhangi bir Avrupa ülkesinden daha önce vize almış olanlar için 3 iş günü daha önce vize almamış yani pasaport u boş olanlar için 5 iş günüdür.Fakat tatilleri dolayısıyla dahda uzun olabilir.
important isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2007   #5
qwert
Çaylak Üye

Yazılar: 2

Alıntı:
awaiting collectio yazıyorsa vize basvuru merkezini ara dosya ordadır muhtemelen.

evet arkadaşım vize çıkmış ve başvuru merkezinde beni bekliomuş belgeler bende ilk önce konsolosluğa gitmiştim ama başvuru merkezindeymiş halbuki. ilk vizem olmasına rağmen 3 günde çıktı şaşırdım açıkçası bu kadar çabuk beklemiyordum darısı bütün vize bekleyen arkadaşların başına..
qwert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2007   #6
important
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Hayırlı olsun kardeş sewindim.inşALLAH benimkindede sorun çıkmazda ocak sonunda giderim...
important isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007   #7
crackcrash
Çaylak Üye

hayırlı olsun ben hala bekliyorum tatiller üst üste geldi direk çıkar inşallah
Alt 28.12.2007   #8
crackcrash
Çaylak Üye

vize durumunda awaiting collection yazıyo artık belgeler gelmiştir pazartesi gidicem almaya işallah vizem çıkmıştır
Alt 30.01.2008   #9
bkbk
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Daha "awaiting collection" yazısının "başvurunuzun sonuçlandığı, gidip alabileceğiniz" anlamına geldiğini idrak edebilecek kadar dahi İngilizce bilmiyorsanız İngiltere sizin neyinize allahaşkına? Oturun evinizde.
bkbk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2008   #10
ASİYE
Çaylak Üye

Yazılar: 1

BEN BELGELEREİMİ VERELİ 5 İŞ GÜNÜ OLDU AMA HALA UNDER CONSİDERATİON YAZIYOR. NE KADAR DAHA SÜRER TAHMİNEN...
ASİYE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil