herkese selam
benım vıze almakla ılgılı bazı sorularım vardı onlıne destek servısındekı arkadaslardan bırı yanıtladı ve soruları burayada yazmamı ınsanlara yardımcı olabıleceğını soledı
sorularım turkıye uzerınden vıze almanın ne kadar sureceğıydı cevabı 3-4 hafta kadar
kıbrıstan alınırsa vıze bu sure 1 gun
kıbrıs yada ıstanbuldan almak konusunda klaylık zorluk acısından fark varmı dıye sordum olmadığını soledı
bu arada ben aupaır vızesı almak ıcın konusmustum oğrencıyım cevaplar o cercevede değerlendırılırse daha sağlıklı olur
Kıbrıs artık her tür vize başvurusunu kabul etmiyor Türkiye'den gelen başvurularda.
Gitmeden önce mutlaka Kıbrıs'taki konsolosluğu arayıp durumunuzu anlatın, ne tür vizeye başvuracağınızı, öğrenciyeseniz ne tür bir okula kayıt olduğunuzu mutlaka söyleyip, oradan başvurup başvuramayacağınızı sorun.
bende 6 aylık öğrenci vizesi almak istiyorum. aracı firmam kıbrıstan alırsam daha kolay ve sorunsuz olacağını belirtti.. British Counsil ın acentası ama bilmiyorum gerek warmı sizce?
Konsoloslugu arayıp yukarda bahsettiklerimi sorun mutlaka.
Her acentaya guven olmadıgı için kendiniz sorun diyorum zaten son iki haftada konsoloslukatn sonen 4 5 kişi biliyorum en az.
herkese merhaba ben iskoçya ya gidicem bunun oradan 6 aylık turist davetiyesi gönderildi.Vize alırkan aile,anne babanın iş durumu vs. soruluyor bunların belgesi isteniormus fakat bir sorun var babamın vergi borcu var acaba bunu sorun edip vize vermemezlik falan olabilir mi?Birde vize Kıbrıs tan daha mı çabuk alınıyor bunları çok merak ediyorum bilen arkaşlar bana cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden tesekkurler
Selamlar. Ben Yeni evliyim yani 7 aylik evliyim bir ıngiltere vatandasi bayanla. Turizmciyim vize konularini biliyorum ama bunu yasamis biri daha iyi bilir biz sadece kagitta ne yaziyorsa onu biliyoruz. Daha once Yurt disinda cikmadim. Pasaportu yeni aldim. Ingiltere icin Vize almaya calisacagim. Sanirim en az sorunlu olani 6 aylik turist vizesi. Bu arada birde oglumuz var. Benimle aynı durumda olmus ve ingiltereye gitmis olan arkadaslar izledikleri yolu ve karsilastiklari seyleri yazarlarsa sevinirim. Herkese saygilar