Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 01.02.2006   #1
munevverf
Çaylak Üye

Yazılar: 1
vize almak

herkese selam
benım vıze almakla ılgılı bazı sorularım vardı onlıne destek servısındekı arkadaslardan bırı yanıtladı ve soruları burayada yazmamı ınsanlara yardımcı olabıleceğını soledı
sorularım turkıye uzerınden vıze almanın ne kadar sureceğıydı cevabı 3-4 hafta kadar
kıbrıstan alınırsa vıze bu sure 1 gun
kıbrıs yada ıstanbuldan almak konusunda klaylık zorluk acısından fark varmı dıye sordum olmadığını soledı
bu arada ben aupaır vızesı almak ıcın konusmustum oğrencıyım cevaplar o cercevede değerlendırılırse daha sağlıklı olur
munevverf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2006   #2
highend
Çaylak Üye

merhaba ben vizemi surenin kisa olmasi sebebiyle kibristan aldim stressiz ve keyifliydi

benimle ayni gun orada bulunan aupair adaylarinin hepsi aldi vizesini evraklarinda sorun yoksa vizede de sorun yok
benim ki ogrenci vizesiydi bu arada
highend isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2006   #3
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Kıbrıs

Kıbrıs artık her tür vize başvurusunu kabul etmiyor Türkiye'den gelen başvurularda.
Gitmeden önce mutlaka Kıbrıs'taki konsolosluğu arayıp durumunuzu anlatın, ne tür vizeye başvuracağınızı, öğrenciyeseniz ne tür bir okula kayıt olduğunuzu mutlaka söyleyip, oradan başvurup başvuramayacağınızı sorun.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2006   #4
real
Çaylak Üye

Yazılar: 3
bende 6 aylık öğrenci vizesi almak istiyorum. aracı firmam kıbrıstan alırsam daha kolay ve sorunsuz olacağını belirtti.. British Counsil ın acentası ama bilmiyorum gerek warmı sizce?
real isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2006   #5
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Konsoloslugu arayıp yukarda bahsettiklerimi sorun mutlaka.
Her acentaya guven olmadıgı için kendiniz sorun diyorum zaten son iki haftada konsoloslukatn sonen 4 5 kişi biliyorum en az.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006   #6
balance
Çaylak Üye

vizede problem çıkar mı?

herkese merhaba ben iskoçya ya gidicem bunun oradan 6 aylık turist davetiyesi gönderildi.Vize alırkan aile,anne babanın iş durumu vs. soruluyor bunların belgesi isteniormus fakat bir sorun var babamın vergi borcu var acaba bunu sorun edip vize vermemezlik falan olabilir mi?Birde vize Kıbrıs tan daha mı çabuk alınıyor bunları çok merak ediyorum bilen arkaşlar bana cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden tesekkurler
balance isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2007   #7
queen
Çaylak Üye

Yazılar: 28
babanin vergi borcu senin vize almani baglamaz, zaten sen soylemezsen konsolosluk bunu bilemez, sen sundugun evraklara gore degerlendirilirsin
queen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007   #8
EdiThor
Bobby

Yazılar: 56
Adamlar MI-6 değil ki senin vergi borcunu araştırsın. Sen ne verirsen onlara onlar da onu biliyor
EdiThor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2007   #9
Hno1.co.uk
Guest

Yazılar: n/a
Vize hakkinda bilgi lutfen.

Selamlar. Ben Yeni evliyim yani 7 aylik evliyim bir ıngiltere vatandasi bayanla. Turizmciyim vize konularini biliyorum ama bunu yasamis biri daha iyi bilir biz sadece kagitta ne yaziyorsa onu biliyoruz. Daha once Yurt disinda cikmadim. Pasaportu yeni aldim. Ingiltere icin Vize almaya calisacagim. Sanirim en az sorunlu olani 6 aylik turist vizesi. Bu arada birde oglumuz var. Benimle aynı durumda olmus ve ingiltereye gitmis olan arkadaslar izledikleri yolu ve karsilastiklari seyleri yazarlarsa sevinirim. Herkese saygilar
Alt 23.03.2007   #10
queen
Çaylak Üye

Yazılar: 28
sen bi ingiliz vatandasyila evliysen yerlesme icin niye basvurmuyosun? bence turist vizesini rahat alirsin burda isguc sahibiysende!!
queen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil