Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Vize almak için mali durum ne düzeyde olmalı?

Seçenekler Stil
Alt 13.12.2006   #1
hardal
Üye

Yazılar: 83
Vize almak için mali durum ne düzeyde olmalı?

Merhaba,
Bournemouth da British Council onaylı bir dil kursu,kalacak yer,hatta bir iş bile buldum. 48 haftalık bir programa kayıt olmak istiyorum. Beni orada finanse edecek kişi Annem olacak. Iki tane ev,1 dönüm arsa,birde araba var. Annem emekli. Bankada az miktarda bir meblağ mevcut. Eşden dostan toplayıp yüklü gösterme durumuna gidilecek.Acaba bu meblağnın minumum kaç olması gerekir?Ben de 2 yıllık muhasebe ve 4 senelik işletme mezunuyum. Askerligimi yaptım. Ingilizceyi iyice öğrenip, Işletme,finasman alanında ilerlemek istiyorum . Bu şartlar altında sizce vize alabilir miyim ? Bu arada Ingiltere de temelli kalmayı kesinlikle düşünmüyorum. Yanıtlar için teşekkürler.
hardal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2006   #2
goborto
Üye

Yazılar: 86
ben aupair vizesi aldım prosedürleri aynımı bilmiyorum ama sana şöle söleyim ben ne banka hesabı gösterdm nede sahip olduğumuz mal malvarlığının tümünü sadece bir ev gösterdim ve 2 yıllık vizemi aldım .Ben istisna olabilirm çünkü çok fazla eksiğim vardı ben hala nasıl aldığımı bilmiyorm vizeyi
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2006   #3
PaRaZ!T
Çaylak Üye

Yazılar: 7
konu hakkında bılgısı olan var mı benımde cıddı sekılde basımı agrıtan bır problem oldugu ıcın very important :P
PaRaZ!T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2006   #4
emre
Çaylak Üye

Yazılar: 6
millet slm banada bu konuda yardım ederseniz sevinirim önümüzdeki aylarda londraya gidiyorum şimdiden herşeyim hazır orada iş okul ayarladım ama vize konusunda hertürlü yardımınızı bekliyorum mülakatta konsoloslukta ne yapmak yada yapmamak lazım istenen belgelerde sorun olmaması için tüyolar verirseniz sevinirim çünkü biçok arkadaşımın herşeyi tam olmasına rağmen konsoloslukta vizeyi verecek memura takıldılar yardımlarınızı bekliyorum
emre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2006   #5
EdiThor
Bobby

Yazılar: 56
Çok kabaca söylemek gerekirse:

Eğitim vizesi için (dil okulu diyelim hatta - üniversitede biraz daha farklı)

Hesabınızda okul ücreti + konaklama masrafınız + yaşam masrafınız + bilet parası + bir miktar da ekstra para olmalı. Yani o hesaptaki para ile orada bulunacağınız süre boyunca yaşayabilmelisiniz. Bu hesap sizin veya sponsorunuzun olabilir ama bunu başvuru formunda belirtmelisiniz.

(1 sene gibi uzun dönemli başvurularda bu kadarolmasa da okul ücretinden fazlası mutlaka bulunmalı)

zaten derli toplu bir acenta ile ayarlamışsanız okulunuzu bu konuyu size detaylıca anlatırlar. anlatmıyorlarsa orada bir sorun var demektir.
EdiThor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2007   #6
pellia
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Re: Vize almak için mali durum ne düzeyde olmalı?

Hardal gidebildin mi ?

Alıntı:
hardal´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Bournemouth da British Council onaylı bir dil kursu,kalacak yer,hatta bir iş bile buldum. 48 haftalık bir programa kayıt olmak istiyorum. Beni orada finanse edecek kişi Annem olacak. Iki tane ev,1 dönüm arsa,birde araba var. Annem emekli. Bankada az miktarda bir meblağ mevcut. Eşden dostan toplayıp yüklü gösterme durumuna gidilecek.Acaba bu meblağnın minumum kaç olması gerekir?Ben de 2 yıllık muhasebe ve 4 senelik işletme mezunuyum. Askerligimi yaptım. Ingilizceyi iyice öğrenip, Işletme,finasman alanında ilerlemek istiyorum . Bu şartlar altında sizce vize alabilir miyim ? Bu arada Ingiltere de temelli kalmayı kesinlikle düşünmüyorum. Yanıtlar için teşekkürler.
pellia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2007   #7
ares
Çaylak Üye

Yazılar: 5
vizeeeeee

selam arkadaşlar yurttaşlar derttaşlar ..
Benim canımdan cook sevdiğim london'da 17 yaşında gitmiş vatandaşlık bile alamamış geride gelemiyor askerlik sorun..
Bende nasıl başvurucapıma bu vize illetine karar bile veremedim bir hafta bir güne dahi razıyım nasıl olur birileri lütfen fikir versiiinnn
Şu ankara anlaşmasını sorduk orda avukatlara sadece avukat 1500 pound istiyoooor..
ares isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2007   #8
elen
Çaylak Üye

Yazılar: 2
aupair

Alıntı:
goborto´isimli üyeden Alıntı
ben aupair vizesi aldım prosedürleri aynımı bilmiyorum ama sana şöle söleyim ben ne banka hesabı gösterdm nede sahip olduğumuz mal malvarlığının tümünü sadece bir ev gösterdim ve 2 yıllık vizemi aldım .Ben istisna olabilirm çünkü çok fazla eksiğim vardı ben hala nasıl aldığımı bilmiyorm vizeyi

merhaba ben nisanda aupair olarak geliyorum.3 nisanda konsoloslukla görüşmem var... vize için naısl zorluk çıkarırlar.. ne soararlar şansım nedir?
elen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2007   #9
ares
Çaylak Üye

Yazılar: 5
OOOOF OF
ares isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2007   #10
lt7368
Çaylak Üye

Yazılar: 17
arkadaslar ogrencı ve au paır vıze sı ıcın bıraz detay vermek ıstıyorum;

a- bayan ısenız ısınız yarı yarıya daha kolay olcaktır(ıngılız polıtıkası)
b- gerı donecegınızı ıspatlamanız gerek nasıl mı (nısanlıyım- evın tek ogluyum- babamın ıslerını ben devralacagım- gerı donup unuversıte egıtımıme devam edecegım- aıleme ben bakıyorum- hasılı bensız kaldırmazlar tarlaları surmek gerek) orasını bılemem.
c- ıngılızce ogrenmek yada egıtım neden onemlı onu acıklamak gerek.egıtım sart durumu yanı.
d- malı mulku abartmamak gerek cunku eger babanınızın sırketı varsa ve zengınsenız derler kı sen orada ıs kuracaksın.bu sebepten red alan arkadasım var. malınızı sızın egıtım suresınce yetecek kadar oldugunu ıspatlamanız yeter.

lt - london
lt7368 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil