benım topladıgım evraklarla red alsaydım ayıp olurdu herelde..futbol hakemlgı yapıyorum.buyuksehır bld de calısıyorum.ucak bıletlerını koydum.dawetıyem hazır.2 ayrı yerden maaas alıyorum..bana vıze vermıcekte kıme vercek.bırde aılem ıle gıdıyorum onların pasaportu yesıl...hesabımda 5 kurus yoktu ama sureklı gırdı cıktı oluyor.3 adet kredı karım war bunların odemelerı duzenlı vs...
ben senin için sölemiorum genel anlamda sölüyorum bu ingilizler bize vize vermemek için en ufak açığımızda bile red basmaktan çekinmiyorlar saçma sapan konularda red alıyoruz benim arkadaşım 1 ay önce vize aldı okulu dondurmadan bende 1 ay sonra başvurdum red yedim nedenide okulu dondurmadan gittiğim için
ordaki calisin ingiliozler iyi sinavdan ve kusrdan geciyor insan pskolojisine bakiyor senin evraklarindan dah onemli senin yaptigin hareketler ve konusma tarzin seni ne icin oraya gittigini gayet acikliyor zaten ona bakiyor adamlar ama senin calis sigortan olsun ogrenci ol koloay
arkadaslar ben lonrda dil kursuna kayıt yaptırdım uk school of english adı.kabul mektubum kalacak yer mektubum vs.geldi.şimdi evraklarımız hazırlıyorum.suan askerden geleli 2 ay oldu.sponsorum babam olcak hesapda 20 bin ytl para var.babam devlet memuru yeşil pasaportu falan bile var babamın.ama tapu falan gosteremıyorum.sizde bu durumda vize alma olasılığım nedir.ve uçak biletini gorusmeye gitmeden oncemi almak gerekli