Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

vize alabilirmiyim cevap gelmedi hala

Seçenekler Stil
Alt 31.03.2008   #1
kisforyou_29
Çaylak Üye

Yazılar: 3
vize alabilirmiyim cevap gelmedi hala

slm arkadaşlar bayağıdır forumu vizaret ediyorum gerçekten arkadaşlarımız bildikleri ve gördükleri herşeyi paylaşıyorlar herkeze çok teşekkür ederim ben bursa worl bridge ye evraklarımı teslim ettim yaklaşık 3 hafta oldu ama aynen arrived at the visa section yazıyor bana şirket sponsor oldu şirketin mali kayıtları ve banka hesapları çok iyi kendi hesabım da 48000 falan var ama gene cevap yok çok merak ediyorum arkadaşlar ne olur acaba fikirleriniz için şimdiden çok tşk ederim
kisforyou_29 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008   #2
redlion
Üye

Yazılar: 80
bence korkma kardes kesin alırsın bu parayla.ama herhalde bugunlerde bi yoğunluk yasanıyor cunku herkes bekliyor
inş herkes amacına ulaşır
redlion isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008   #3
bypolat
Çaylak Üye

Yazılar: 5
hesabindaki paranin miktari gayet guzel ama bi sorun var bu miktarda bi parayi nasil edindigin bu cok onemli bu yuzden red alan bi suru insan var.kanitlaman gerekiyo .ayrica ailenin maddi gostergelerinin en az seninki kadar iyi olmasi onemli.gorusmeye gidersen bunlari sorma ihtimalleri yuksek.detayli durmunu anlatirsan yardimci omaya calisirim..
bypolat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008   #4
glowworm
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Re: vize alabilirmiyim cevap gelmedi hala

arkadaşlar az önce bi arkadaşım arkadaşının başına gelen bi olaydan bahsetti

arkadaş vize başvurusu yapmış 3 hafta olmuş ve hala arrived at the visa section yazıyomuş merak edip VBM ye gitmiş meğer vizesi çıkmış,

ŞAKA gibi değil mi????
ne nalet bi süreçtir bu ya insanın sinirlerini alt üst ediyorrrr
glowworm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008   #5
tanerkoçak
Çaylak Üye

Yazılar: 20
3aylık ögrenci vizesinde red yedim.red nedenleri:
1.okul b. concil onaylı olmasına ragmen.okulun ücretinin cok uygun olması
2.vize sürsinin 3aylık olması.
bu nedenlerden dolayı gelip geri dönmiycemi düşünmüşler.bu yüzden ted aldım.şimdi tekraadan başvurcam.
1aynı okula 1yılık mı başvursam?
2.başka bir okulamı 1yıllık başvursam.?
3.para yatırdıma dair belgetiy koymayı düşünmüyorum bu sefer nasıl lur koymasam acebaa?
4. kıprısdan başvurcam ne dersiniz?
sorularıma ayrıntılı cvplar bekliyorum lütfen cvplayınız.tşkrlerl..
tanerkoçak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2008   #6
lawyer35
Çaylak Üye

Yazılar: 9
arkadaşlar,ben 10 martta başvurmuştum bugümn vizem geldi.Allah bekleyen herkese sabır ve bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin .Geç geliyor red mi acaba diye düşünmeyin.Bende öyle düşünmüştüm yanıldım .Benimki tursit vizesiydi,6 aylık verdiler.Bir sorunu olan varsa seve seve bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım .
lawyer35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2008   #7
burciano
Üye

Yazılar: 81
vize

Ya arkadaşlar boşuna stres yapmayın mülakata gittiğinizde sadece doğruları söyleyn ve samimi olun. Ben ilk vizemi aldığımda önümde 10 kişi vardı ve herkese red verdiler. Benim mülakatım ise 30 saniye sürdü ve have a nice holiday ile sonuçlandı. Banka hesabımda ne para vardı ne ailemin maddi varlıklarınıı gösteren her hangi bir belge. Bu işin bir kriteri yok ama ben devlette çalışan bir öğretmenim belki dönceğime kesin gözüyle baktıkları iin verdiler hemen bilmiyorum ilk yurt dışına çıkışımdı ayrıca. Adamlar soru bile sormadılar sadece beni görmek istemişler herhalde

Bu arada vize vermedikleri kişilerin de yalancı olduğklarını anlamak için vize memuru olmanıza da gerek yoktu. Çok eğlenmiştim o gün orda ne tipler vardı bir bilseniz. Beyin cerrahı olduğunu söyleyip mezun olduğu üniversiteyi hatırlamayanlar falan hahaha

Rahat ve dürüst olun gerisini merak etmeyin...
Bol şanslar dilerim.
burciano isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008   #8
kisforyou_29
Çaylak Üye

Yazılar: 3
vize

özellikle ilgilerinize teşekkür ederim ama önemli bi nokta var bana şşirket sponsor oldu ve şirket mali kayıtları çok çok yüksek 10 adet tapu ve 13 adet te araç ruhsatı koydum şirket in hesabında 948 000 var ve sponsor oldu 19 martta başvurdum hala arrived at the visa section yazıyo 9 nisan da da çıkmam gerekiyor zamanım da çok kısıtlandı ne dersiniz arkadaşlar
kisforyou_29 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil