Bagajımız kılo sınırını astı dıyelım.Kılo bası n kadar extra oduyorz bılenınız var mı?
havayolu şirketine göre değişir.
thy de 23 kilo limit fakat gözümün önünde 30 kg verdiler 27 kilo verdiler extra ücret almadılar. kg başına 9 euro alınıyor normalde veya o civarda bişi işte.
bende ne kadar az sey koymak istediysem siniri gecti, hatta kitap filan sirt cantama koydum... herhangi bir ucret almadilar benimde 26 kg muydu neydi.. sirt cantandada 8 diyolar ama abartmamak sartiyla biraz daha fazlasina bisey demezler(zaten sirt cantasini tartmiyorlar ama ucakta koyacagin yere sigdirman lazim)
bence de sans isi...karsindaki insanin cinsine kalmis yani...insan evladi mi yoksa hayvan neslinden mi?thomsona dikkat diyorum yorumu size birakiyorummm
bence de sans isi...karsindaki insanin cinsine kalmis yani...insan evladi mi yoksa hayvan neslinden mi?thomsona dikkat diyorum yorumu size birakiyorummm
Bagajımız kılo sınırını astı dıyelım.Kılo bası n kadar extra oduyorz bılenınız var mı?
Bende buraya gelirken yaklasik 20 kilo kadar siniri asmistim fakat her hangi bir ucret talep etmediler , ( Thy ile gelmistim extra bir ucret odemem gerektigi halde , almamislardi ) bu belkide hava alanindaki gorevlinin sahsi karariydi , yada fazla onemsemediler 20 kg fazlaligi )
kilo siniri 23 degil 20 diye biliyorum yaz oldugu icin degismis mi ne . ben gelirken valiz 24 kiloydu bir suru alisveris yapacam ne olacakl bilmiyorum ...