Eğer bedavaya ( veya bedavadan biraz daha pahalıya) aldıysan büyük olasılıkla faturalıdır.
5 pound veya 10 pound vererek aldıysan büyük olasılıkla kontörlüdür. Tabi bunlar sadece bir tahmin yürütme..
Bu arada vodafone her yerde çekmez ( reklamlara inanmamak lazım) bkz. Croydon
En fazla çeken hat O2
Benim bildiğim en ucuzu ise "Le.." ile başlayan bir hattı. Genelde hintliler satıyor, ya da bana öyle denk geldi...
Eğer bedavaya ( veya bedavadan biraz daha pahalıya) aldıysan büyük olasılıkla faturalıdır.
5 pound veya 10 pound vererek aldıysan büyük olasılıkla kontörlüdür. Tabi bunlar sadece bir tahmin yürütme..
En fazla çeken hat O2
Benim bildiğim en ucuzu ise "Le.." ile başlayan bir hattı. Genelde hintliler satıyor, ya da bana öyle denk geldi...
almadım sadece merak ettım hangıleır konturlu dıe 25p olanda var 5-10 p olanda
evet le ile baslayan lebara turkiyeyi sabit telefon arama 4 p. cep tel.14p.
oldukca iyi gelelde yol kenarlarinda hintliler standlarda satiyo tum shplarda kredi bulabilirsiniz 5 poundluk yada daha fazla ben bunu kullaniyorm hem cogu yerde cekiyo hemde oldukca ucuz tavsiye ederim.
Alıntı:
gunix´isimli üyeden Alıntı
En fazla çeken hat O2
bosuna baska kartlarla ugrasma git vodafone dan bi kontorlu kart al turkiyedeki ev telefonlarini aramk sadece 5p. yani 5 poundluk kontor yuklleyince 100 dakka konusuosun hatri sayilir bi rakam.15p ise cepleri aramak. o zaman onlarin seni aramasina da gerek yok. ama turkiyeden burayi aramak pahali oluyo o sekilde.