selam arkadaşlar londrada yaşıyorum şuanda dil ögrencisiyim ama universite bakmaya başladım yeni vize için
istediğim bilgi okulun adı ve toplam fiyatı lisans için
lütfen herkes gittigi okulu yazabilirmi
Ielts genelde yabanci ogrencilerden isteniyorum ama universite ye girmeden onceki sozlu mulakatta akici bir ingilizcen varsa bu yeterli olabilir.Yani ielts sinavini vermek mulakata girmemek demek.Mulakat sonucunda da universiteye girisine onay verebilirler.Bol sans
Ielts genelde yabanci ogrencilerden isteniyorum ama universite ye girmeden onceki sozlu mulakatta akici bir ingilizcen varsa bu yeterli olabilir.Yani ielts sinavini vermek mulakata girmemek demek.Mulakat sonucunda da universiteye girisine onay verebilirler.Bol sans
arkadsım ben turkıyede yasıyorum ingılızce paratık yapmak ıstıyrum ama kımse konusmuyor nedense anlamadım..bana bu konuda yardımcı olabılırmısın..
neco gordugun gibi cevabina bile 1 hafta sonra karsilik verebildim is dolayisi ile .Sana tavsiyem en azindan gunde 2 saat ingilizce calisman olacaktir duzenli bir sekilde.Bunu yaptigin zaman gercekten ingilizcenin ilerledigini goreceksin.Internet,bilgisayar dogru kullanildigi zaman en buyuk yardimcin olur,bu yuzden sana yardimci olacak kisi bizatihi kendin olacaksin.Bol sans