İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

University of East London Hakkında?

Seçenekler Stil
Alt 17.07.2008   #1
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
University of East London Hakkında?

Selam ilk mesajım biliyorum ama daha önce üyeliğim vardı hangi mailde ve kullanıcı adı neydi hatırlamıyorum. Size sormak istediğim şey;

Elimdeki puanlar ve diloma çıkışına göre 3 tane universiteye başvurdum İngilterede. Swansea University, London Metropolitan University ve University of East London'ye başvuru yaptım. East London'dan kabul geldi acaba nasıl bir universite? Finans master'ına gideceğim. Duyduğum kadarıyla Mimarlık dışında iyi değilmiş ama yine okuyan yada bilen varsa birinden duymak bişeyler güzel olur.

İlk tercihim, Swansea sonra Metropolitan en son East London düşünüyorum bakalım Swansea ve Metropolitan'dan henuz cevap gelmedi olumlu yada olumsuz olarak bekliyorum.

Bilginiz olursa cevap yazarsanız çok sevinirim.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2008   #2
erkin
Kıdemli Üye

amacım flood değil, hiç bir bilen yokmu nasıl bir yer?
Alt 22.07.2008   #3
gagari
Üye

Yazılar: 81
Red face

bu kadar pahalı bir ulkede mastermı yapılır. Burasının yarı fiyatına yapabilecegin ulkeler mevcut. ingilizler bile baska ulkede master yaparken senin burda pahalı pahalı master yapmam biraz garip. Tabi tercih senin.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2008   #4
papis
Çaylak Üye

Yazılar: 3
slm

slm erkin

Unıversıty east londonu hıc tavısey etmem, ıngıltere rankınglerınde de 99. sırada falanlar, tr de de bu oklulun dıplomasını ıngılteredkı okulun kampusunde okumayıp daha kucuk bır bınada okuyarak daha dusuk bır ucrete alabılıyosun

metropolıtan unıversıtesınıde cok tavısey edemıyecegım ama east london ıle karsılastırırsak nıspeten daha ıyı, eger bu ıkısı arasında kaldıysan metrepolıtana gıt bence , ama daha fazla param var dıyosan cok daha ıyı unıler var

kolay gelsın
papis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2008   #5
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
bu cevap için biraz geç olmuş ama bende sana katılıyorum. East London'dan daha iyi üniversitelere kabul olmak çok zor bişey değil. Önemli olan neyi niçin yapmak istediğinizi personal statement'ta çok iyi bir şekilde anlatmanız.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2008   #6
DreamGemini
Çaylak Üye

Yazılar: 15
Evet East London diplomasi veren birkac ozel kurumda var.Buralarda master ve lisans egitimi hizlandirilmis egitim ile ve daha uygun fiyatlarla veriliyor..Bu universite Ingilterede kariyer yapma acisindan cok avantajli olmasada Turkiyede gecerliligi olan bir universite..
DreamGemini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2008   #7
erkin
Kıdemli Üye

biraz geç yazdım kusura bakmayın

East London'dan vaz geçtim zaten gereksiz pahalı, Swansea için kasıyorum.

Seçenekler
Stil