universite ogrencileri, veya deneyimli arkadaslar ! bir kac universite ile gorustum, ve sartli olarak kabul edilebilirmisim ! ancak okumak istememdeki amaci izah eden bir personel statement yazmami ! ve daha önce calistigim kurum ve kuruluslardan alinmis benim pozisyonumu ve görevimi izah eden bir referans mektubu yazdirmam gerekiyormus ! bunun icin bana yardimci olabilecek arkadaslar varmi .., varsa cok minnettar kalirim ! universitelere yollanmak uzere firmalarain benim icin yazmalari gereken referans mektubunu nasil ve ne sekilde yazmam gerek bunun icin biri bana yardimci olabilirmi ? arkadaslar ..lise diplomam olmadan is tecrubemi referans gosterip, anladigim kadariyla foundation , yada (abe) pathway programlarina katilabilmem icin bu gerekecek ! eger yardimci olursaniz sevinirim .. simdiden tüm arkadaslara tessekkurlerimi iletiyorum .. hersey gönlünüzce olsun
universite ogrencileri, veya deneyimli arkadaslar ! Bir kac universite ile gorustum, ve sartli olarak kabul edilebilirmisim ! Ancak okumak istememdeki amaci izah eden bir personel statement yazmami ! Ve daha önce calistigim kurum ve kuruluslardan alinmis benim pozisyonumu ve görevimi izah eden bir referans mektubu yazdirmam gerekiyormus ! Bunun icin bana yardimci olabilecek arkadaslar varmi .., varsa cok minnettar kalirim ! Universitelere yollanmak uzere firmalarain benim icin yazmalari gereken referans mektubunu nasil ve ne sekilde yazmam gerek bunun icin biri bana yardimci olabilirmi ? Arkadaslar ..lise diplomam olmadan is tecrubemi referans gosterip, anladigim kadariyla foundation , yada (abe) pathway programlarina katilabilmem icin bu gerekecek ! Eger yardimci olursaniz sevinirim .. Simdiden tüm arkadaslara tessekkurlerimi iletiyorum .. Hersey gönlünüzce olsun
arkadaslar kimse bisey bilmiyormu ? Ne tur bir yazi yazmaliyiz?
arkadasim ben metropolitan universitesinde early years teaching okuyorum 2.senem bu, benim bildigim kadariyla lise diploman olmadan kesinlikle uni.okuyamazsin burda ama sertifika programlarina katilabilirsin
arkadasim ben metropolitan universitesinde early years teaching okuyorum 2.senem bu, benim bildigim kadariyla lise diploman olmadan kesinlikle uni.okuyamazsin burda ama sertifika programlarina katilabilirsin
duydugum kadariyla abe kursuna kayit oluyormusssun iş deneyimini gostererek en az 2 yil olmasi gerekiyormus - sonrasinda ! 3 ay business management course u aliyormussun yada benzeri bir kurs sonrasindaki 1 yil diploma ve sonra advance diploma aliyormussun ve son olarak istersem universiteye girebiliyoırmussum .. advance diploma ile dogrumudur .. zaten advance diploma universitenin 2 yilina denk geldigig icin 1 yil okuduktan sonta universiteden mezun oluyormussun .. eger istersem 1 yilda master okuyabiliyormussum sonrasinda ..! dogrulugunu merak ediyorum bunu kurumun yetkilisi dedi .. ama benim merak ettigim sadece insan kaynaklari ,iktisat, uluslararasi iliskiler gibi bolumler okumak zorundamiyim .. web tasarimi grafic designe .. programcilik.. ne bileyim web uygulamalarti egitimi alamazmiyim ? yani advance diplomadan sonra yada course certifikasindan sonra foundation degree okuyamazmiyim ?