İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

üniversite transferii yardııım..

Seçenekler Stil
Alt 26.07.2008   #1
em_el
Üye

Yazılar: 73
üniversite transferii yardııım..

üniversite transferi hakkında net bilgilere sahip olanlar yardım ederse sevinirim ankara da bir vakıf üniversitesinde endüstri mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim ingilterede bir üniversiteye transfer olma imkanım var mı not ortalamam gayet iyi 3 ün üstündeyim ingilizce intermediate görünüyor ielts skorum falan yok ama üniversitenin pre-sesion programına katılıp yeterli düzeye ulaşılıyormuş galiba bunun için burdaki okulumu dondurmam mı gerekiyor bilgisi olan varmı..?
em_el isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2008   #2
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
öncelikle hangi bölümde okuyorsun? kendi bölümünde mi devam etmek istiyorsun? özellikle tercih ettiğin bir üniversite var mı? yalnız dil önemli bir eksiklik bu yüzden elinde en az IELTS 6.5 gerekli.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2008   #3
em_el
Üye

Yazılar: 73
Alıntı:
adam smith´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle hangi bölümde okuyorsun? kendi bölümünde mi devam etmek istiyorsun? özellikle tercih ettiğin bir üniversite var mı? yalnız dil önemli bir eksiklik bu yüzden elinde en az IELTS 6.5 gerekli.
endüstri müh. 2. sınıf öğrencisiyim yazmıştım ama daha çok kuzey bölgeleri düşünüyorum manchester,new castle,edinburgh,glasgow,aberdeen gibi ingilizce için üniversitenin hazırlık kurslarına katılıp IELTS skorunu alabilirim diye düşünüyorum buralardaki üniversiteler hakkında bilginiz varmı öncellikle benim bölümüme yakın bir bölüm olması gerekiyormuş galiba..
birde sizce üniversiteyi türkiyede okyup mastera yurtdışı tercih etmek mi daha mantıklı yoksa üniversiteyi yurtdışında okumak mı yök ile anlaşması olmayan üniversite dezavantaj olmazmı
em_el isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2008   #4
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
bunu tercihi birazda olsa sana kalmış Öncelikle tercih ettiğin üniversiteler iyi üniversiteler imkanların varsa okullarda seni kabul ederse lisans eğitimini ingiltere'de bitirmek daha mantıklı.
ama master'da yapmak önemli. not ortalaman iyi yeterli dil seviyesinide kazanırsan okullar seni kabul ederler. Bir de Türkiye'deki üniversitelerin adını bile duyan yok avrupada.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil