Merhaba Arkadaslar,
Bende iki aya kadar Londrada yasiyor olacagim.Su an Isvicrede yasiyorum.Orda tekrar uni.egitimime baslamak istiyorum.Burda biraktim.Ama orda sartlar nedir?ve 2 senelik egitim görebilcegim uni.varmi?
Merhaba aycell, İngiltere'de üniversite eğitimine devam etmen mümkün. Ancak bunun için önemli olan konular var. Daha önce hangi üniversitede kaç yıl okudun, şimdi ne okumak istiyorsun gibi. Bide eski okulundaki not ortalamandanönemli tabiki. Doğru bir başvuru yaptığın taktirde lisans eğitimine kaldığın yerden devam etmen mümkün. s
Konu macintosh tarafından (01.12.2008 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.
Merhaba Arkadaslar,
Bende iki aya kadar Londrada yasiyor olacagim.Su an Isvicrede yasiyorum.Orda tekrar uni.egitimime baslamak istiyorum.Burda biraktim.Ama orda sartlar nedir?ve 2 senelik egitim görebilcegim uni.varmi?
hangi bölümde okudun? hangi bölümü okumak istiyorsun? neden 2 yıllık tercih ediyorsun lisans eğitimi zaten ingilterede 3 yıl bence lisans okumalısın. İsviçrede yaşadığına göre ingilizcen iyidir?
biraz daha detaylı konuşursan sana illaki yardım eden olur. önceki eğitimin lisans eğitimiyse, ingiliz ara sisteminden olan foundation'ı okumayabilirsin.