Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

üniversite bitişi ve vize için gerekli şartlar!!!

Seçenekler Stil
Alt 21.07.2010   #1
cihat6000
Üye

Yazılar: 43
üniversite bitişi ve vize için gerekli şartlar!!!

meraba arkadaşlar benim üniversite bu sene bitti,7 aylık londradaki dil kursuna gidecem, ben şimdi vizeye müracaat ederken diplomamı göstermeme yada öğrenci belgesi göstermeme gerek var mı, bide benim bu 3. sefer dil kursuna gidişim olacak pasaport yine lacivert öğrenci pasaportu mu olması gerekiyo, bunun için okuldan belge mi almam gerekiyo, geçen sene pasaportu bedavaya getirmişdik bu senede aynı şansımız var mı,ayrıca eski vize başvurularımda bizim aile şirketi var onun belgelerini göstermiştim şimdi tekrar göstermeme gerek var mı teşekkürler.....
cihat6000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2010   #2
djinjar
Üye

Yazılar: 47
Alıntı:
cihat6000´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
meraba arkadaşlar benim üniversite bu sene bitti,7 aylık londradaki dil kursuna gidecem, ben şimdi vizeye müracaat ederken diplomamı göstermeme yada öğrenci belgesi göstermeme gerek var mı, bide benim bu 3. sefer dil kursuna gidişim olacak pasaport yine lacivert öğrenci pasaportu mu olması gerekiyo, bunun için okuldan belge mi almam gerekiyo, geçen sene pasaportu bedavaya getirmişdik bu senede aynı şansımız var mı,ayrıca eski vize başvurularımda bizim aile şirketi var onun belgelerini göstermiştim şimdi tekrar göstermeme gerek var mı teşekkürler.....
öğrenci belgesi yerine diploma göstericeksin okul bittiyse. mavi pasaport iş görür, istersen aile şirketini tekrar gösterirsen iyi olur.
djinjar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2010   #3
cihat6000
Üye

Yazılar: 43
Alıntı:
djinjar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öğrenci belgesi yerine diploma göstericeksin okul bittiyse. mavi pasaport iş görür, istersen aile şirketini tekrar gösterirsen iyi olur.
eyvallah saolasın ...
cihat6000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil