merhaba arkadaşlar ben 10 gun sonra türkiyeye gidiorum 5 10 gunlüne donusde en fazla sigara sokabileceim miktar nedir ucak olsn free shoplar olsn bilgisi olan var paylaşabilirmi
2 karton yalnız sondaki "uçak olsun freeshoplar olsun" ifadesini anlayamadım. türkiyeden ingiltereye getirebileceğiniz sigara miktarını soruyorsanız 2 karton. ha tr de bakkaldan alırım valize saklarım derseniz onu bilmiyorum. olabilir heralde.
tam üstüne bastın ayrıca istanbul freeshopdan aldım mesela ucakdan aldm bide inince aldm ingiltere havalimanından toplamda en fazla 2 mi yani? 3 yerde olsa yoksa 2 istanbul 2 ucak 2 ingiltere havalimanımı
tam üstüne bastın ayrıca istanbul freeshopdan aldım mesela ucakdan aldm bide inince aldm ingiltere havalimanından toplamda en fazla 2 mi yani? 3 yerde olsa yoksa 2 istanbul 2 ucak 2 ingiltere havalimanımı
yahu olur mu öle şey. ya ben gelirken british airwaysle gelmiştim orda freeshopta sormuştum görevliye kaç karton götürebilirim diye o da 2 dedi hatta neden alıp valize saklamadım diye kızmıştım kendime. sigara x-ray de ötmeyeceğine göre saklayabildiğin kadar sakla ya nolucak yok sorarlarsa da hediye götürüyorum tanıdıklara falan dersin ben bi sorun çıkıcanı zannetmiyorum. ama yine de abartma bence öyle 10-15 karton falan ticaret için götürmediğin belli olsun yani.
ingilterede inince almak konusunda hiç bir fikrim yok malesef.
ya bu ne ya dişiliğimizi kullanmadan bişey yaptıramıycak mıyız bu erkek milletine aaa yeter ricaya hatıra nooldu ya! sonra da kadınlar kötü olur. siz yaptınız sizz!
hadi canım sen de.. bu işin ülkesi olmaz dünya üzerindeki bütün erkekler kadınlar karsısında acizdir ister türk ister ingiliz ister arap hiç farketmez.. yeter ki kadın istesin yaptıramayacagı hiç bir şey yoktur.
fazla soze ne hacet butun arastirmalarda bunu kanitliyo zaten ki arastirmayada gerek yok...kadinlarin bisey istedinmi yapamicagi ve yaptiramicagi bir sey yoktur he he he...ve bizim daha kivrak bir zekyaya sahip oldumuzuda unutmayin...