İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

Uk'de çalışıp Yaşayanlara Sorum !

Seçenekler Stil
Alt 02.10.2008   #1
clubdejavuy
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Exclamation Uk'de çalışıp Yaşayanlara Sorum !

merhaba benım kucuk bır sorum var uk de dıl ogrenıp unıversıte okumak cok zorda uk dekı bır sertıfıka porgramına gıdıp bır meslek edındıgım zaman orada ıs bulup uk de yasam sansım var mı ?

lutfen bana sunu demeyın burası cok zor burada hayat cok pahalı ıs bulmak sansına kalmıs gıbı cumleler soylemessenız sevınırım
clubdejavuy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #2
stormsel
Çaylak Üye

Yazılar: 14
mrb

mrb ben bu forumda yeniyim sole bi bakiim demistim
soruna cvp olarak eger spor ve bilgisayar programi web dizayni konulariyla ilgiliysen ozaman gelir okursun yada hemsireliik felan okuduysan tr de is bulman kolay ama bunlardan baska biseyse mesleghin ozaman bi cafede felan calismak zorunda kalirsim min wage alarak buda kirani yieceklerini hesaba kattiktan sonra sana ayda en fazla 150 200 pound eline kalmasi demektir.eger bole bi meslegin varsa yani hemsireysen doktorsan hemen basvur derim gelirsin yada bilgisayarla ilgili herhangi bi isin varsa yada spor akedemisi mezunuysan
um,arim yardimci olmustur bu bilgiler sana
stormsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2008   #3
merallll
Çaylak Üye

Yazılar: 3
bi sorum var stormsel e
ben spor akademisi mezunuyum... ve eger yanlis anlamadiysam burda kolayca okula gidebilecegimi yazmissin bu diploma ile...
biraz daha aciklar misin?
hangi okullar?
ve nasil?
tesekkurler...
merallll isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil