Ben Londra civarına kısa süreli turistik ziyaret için gidiyorum.Yurtdışına kapalı Nokia (Telsim/Vodafone) telefonumu yurtdışı görüşmeye açtırıp gidersem oradan TR ile yaptığım görüşmeler kaça patlar bir fikri olan var mı?
Teşekkürler.
sakin oyle bir hata edim deme kardesim yoksa sana pahaliya patlar.. yanilmiyorsam senin araman dk 59 kontor msj cekmek msj basi 10 kontor ayrica seni aradiklarinda senden dk 24 kontor dusuyor bilgine..
sen en guzeli buraya geldiginde bir hat al kendine 5 pound yada turkiyedeki telefon kartlarina benzer kartlar var onlardan alirsin 5 pounda sana belirli bir dk veriyor konusursun..
tali ; türk hattını getirmeyi bile dusunme.. ben buraya gelince O2 diye bi hat war ondan aldım.. içine 10 pound yuklettim we bana turkiye ile konuşmak için 50 dk. bedawa werdiler ister ew ister cep bide zaten 3 pound'luk kartlar war onlardan alırsan inanılmaz ucuz oluo sanırım tukiyeyi aramak ama daha onu denemedim
Orada 5 gün kalacağım,bu süre içinde herhalde Tr ile iyilik sağlık haberleri için en fazla toplam 10-15dk görüşmem gerekebilir.3-5poundluk kartlarla bunu yapabilirim herhalde.Hangi magazadan alınır bunlar acaba?
Bir de bu kartları almam için benim hattı yurtdışı görüşmeye açtırmam gerekmez değil mi?Ben bu cep telefonu işinden pek anlamam da.
Yanıtlara çok teşekkürler.
ps:Bir de telefonun sim kilidi TR de kırdırılmazsa oradaki kartlar çalışmayabiliyor diye bişey var mı?
Konu tali tarafından (22.05.2008 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
tali ; türk hattınla hiç bişi yapamazsın.. ama 5 gun kalacakmışsın aslında yeni hat almana gerek yok.. dakikası 52 kontore turk hattınla konuşursun artk bu arada evet turk hattınla burdan konuşabilmek için müşteri hizmetlerini arayıp telini yurt dışına açtırman gerekir.. 5 saniye surer açtırman kolay gelsinn..
arkadaşım zaten kısa bir süre için geliyormuşsun heryerde o2 orange tmobile vs. gibi bir sürü shop var heryerde görürsün mutlaka girersin birine sadece simkart istediğini söylersin 10 pound en fazla 15 pound verirsin gidene kadar o seni idare eder. türkiyede ki gibi senden kimlik vs istemiolar giriosun paranı veriosun adını soruyolar okadar ayrıca türkiyeden getirdiğin her telefonun içine bu hatları takabilirsin. o2 almanı tavsiye ederim. en uygunu o