Arkadaşlar bu okul hakkında bilgisi olan varmı fiyatları oldukça uygun hatta şu ana kadar incelediğim tüm okkulardan bile uygun fakat nedir ne değildir giden gören yada bilen varmı acaba
o kadarda kötü bır okul degıl bence arkadasım.Benım bır arkadas o okula 1 senedır gıdıyor ıngılzcesı bayagı bır gelıstı.Ama Onun ıngılzcesı cok azdı.Tavsıyem ıngılzcen az ıse bu okula gıtmekten cekınme.Zaten ucuz yararlandıgın kadar yararlan daha sonra ıstersen baska okula gıdersın.Benım arkadasım memnundu.1 sene gıttı seneyede gıdecegım dıyor.Ayrıca öle pakıstanlı hoca vs..gıbı bırseyde duymadım
tek dez avantajı ne olabılır? vıze alırken zorluk cıkabılır cok ucuz oldugundan.Ama sen benım vıze almamda problem olmaz,hallederım ve uzun sure ıng.de kalıp pratık yaparak ogrenmek ıstıyorum dıyorsan bu okula yazıldıgında cok bır kaybın olmaz bence
Vize sorun olamayacaktır. Fakat kafa kurcalayan bir nokta daha var. sitesini incelediğimde yaptıkları her iş için bellir bir miktar para alıyorlar. Ev değişikliği ev bulma sınıv değişikliği vs vs. Sanırım bu tür hizmetller için diğer okullarda bu tür işler için ücret alıyor. Fakat bu okulun ücretinin düşük olması insanın temkinli yaklaşmasına neden oluyor.. Açıkçası "Astrının Yüzünden pahalı çıkmasından" korkuyorum.
merhaba arkadaşlar ben uk school of english okuluna kaydımı yaptırtım. kasımın 25inde vize almaya gidicem allah izin verirse yani vize almada zorluk çıkarıyolar mı eger bu okula kayıt olduysan?_yardımcı olursanız sevinicem kafam çok karışık dogru mu yanlış mı yaptım bu okula kaydolmakla anlayamadım fiyatı cok ucuz bir okul bunun bana vize almada zararı olucakmıdırs sizce??? help help help
sağol kardeşim bana yardımcı olduğun için okul dediğin yere kayıtlı bir okul fakat ucuz işte insan endişeleniyor.sence 3000 pound 3 ay için yeterli olucakmıdır yani 7.500 milyar civarı????
slm bende croydonda yasiyorum suan calisiyorum okul icin para biriktiriyorum uk school of english e gidicem bende bi arkadasim memnun kaldigini soyledi suan bir sport centerda calsioyrum bu arada ev bakiyorum eger croydonda arkadaslar varsa tanismak isterim.