İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

UK School of English (Burayı Bilen Varmı)?

Seçenekler Stil
Alt 28.06.2007   #1
Siyah
Çaylak Üye

Yazılar: 12
UK School of English (Burayı Bilen Varmı)?

UK School of English

Arkadaşlar bu okul hakkında bilgisi olan varmı fiyatları oldukça uygun hatta şu ana kadar incelediğim tüm okkulardan bile uygun fakat nedir ne değildir giden gören yada bilen varmı acaba

http://www.uk-school-of-english.com/...tartpage_1.gif
Siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007   #2
ireminuk
Çaylak Üye

Yazılar: 9
ogretmenleri hintli yada pakistanlidir
ireminuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007   #3
Siyah
Çaylak Üye

Alıntı:
ireminuk´isimli üyeden Alıntı
ogretmenleri hintli yada pakistanlidir
O kadar kötü diyorun yani. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi diye benimde pek gözüm yutmamıştı zaten
Alt 18.07.2007   #4
maximus983
Üye

Yazılar: 56
o kadarda kötü bır okul degıl bence arkadasım.Benım bır arkadas o okula 1 senedır gıdıyor ıngılzcesı bayagı bır gelıstı.Ama Onun ıngılzcesı cok azdı.Tavsıyem ıngılzcen az ıse bu okula gıtmekten cekınme.Zaten ucuz yararlandıgın kadar yararlan daha sonra ıstersen baska okula gıdersın.Benım arkadasım memnundu.1 sene gıttı seneyede gıdecegım dıyor.Ayrıca öle pakıstanlı hoca vs..gıbı bırseyde duymadım
tek dez avantajı ne olabılır? vıze alırken zorluk cıkabılır cok ucuz oldugundan.Ama sen benım vıze almamda problem olmaz,hallederım ve uzun sure ıng.de kalıp pratık yaparak ogrenmek ıstıyorum dıyorsan bu okula yazıldıgında cok bır kaybın olmaz bence
maximus983 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2007   #5
birdirbir
Çaylak Üye

Yazılar: 27
bu okulu ben araştırdım vize alırken mutlaka sorun çıkar diyorlar. (tabi mali durumunuz çok çok iyiyse sorun çıkmaz ki o zamanda bu okulu seçmezsiniz)
birdirbir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007   #6
Siyah
Çaylak Üye

Vize sorun olamayacaktır. Fakat kafa kurcalayan bir nokta daha var. sitesini incelediğimde yaptıkları her iş için bellir bir miktar para alıyorlar. Ev değişikliği ev bulma sınıv değişikliği vs vs. Sanırım bu tür hizmetller için diğer okullarda bu tür işler için ücret alıyor. Fakat bu okulun ücretinin düşük olması insanın temkinli yaklaşmasına neden oluyor.. Açıkçası "Astrının Yüzünden pahalı çıkmasından" korkuyorum.

Unutamayın Ben Türkiyede Yaşıyorum Şu Anda
Alt 14.11.2007   #7
djferah
Üye

Yazılar: 37
merhaba arkadaşlar ben uk school of english okuluna kaydımı yaptırtım. kasımın 25inde vize almaya gidicem allah izin verirse yani vize almada zorluk çıkarıyolar mı eger bu okula kayıt olduysan?_yardımcı olursanız sevinicem kafam çok karışık dogru mu yanlış mı yaptım bu okula kaydolmakla anlayamadım fiyatı cok ucuz bir okul bunun bana vize almada zararı olucakmıdırs sizce??? help help help
djferah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2007   #8
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
arkadasim okulun biritis kansIl onayi varsa sorun yok. bankada da yeterli parayi gosterdiysen tamam gerisi.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2007   #9
djferah
Üye

Yazılar: 37
sağol kardeşim bana yardımcı olduğun için okul dediğin yere kayıtlı bir okul fakat ucuz işte insan endişeleniyor.sence 3000 pound 3 ay için yeterli olucakmıdır yani 7.500 milyar civarı????
djferah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2007   #10
pushwoman
Çaylak Üye

Yazılar: 6
slm bende croydonda yasiyorum suan calisiyorum okul icin para biriktiriyorum uk school of english e gidicem bende bi arkadasim memnun kaldigini soyledi suan bir sport centerda calsioyrum bu arada ev bakiyorum eger croydonda arkadaslar varsa tanismak isterim.
pushwoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil