sayın üyeler,
19 yaşındayım ve batı ülkelerinde yaşamayı istiyorum.özellikle ingiltere.(şimdi bazı üyeler çıkacaktır sen buraları iyi bir yer mi zannediyorsun diyen üyelere cevabım hiç yazmayın yani o tür yazışmalara hiç gerek yok ben hangi ülkenin artılarını ve eksilerini iyi bilirim.ve bu durumda avrupa ülkeleri türkiyeden çok fazlaca artı durumda.)ingiltere ye gitmek için legal ve illegal yollara başvurdum ama olmadı.kaçak olarak gitsem dahi iltica kabul edilmiyor.kanaatimce tek seçenek anlaşmalı evlilik kalıyor.sevgili UK de yaşayan üyeler,tanıdığınız anlaşmalı evlilik yapmak isteyen bayanlar varmı var ise nekadar ücret istiyorlar.bu konuda ayrıntılı cevaplar yazarsanız çok sevinirim.
arkadasim farkinda isen mert 10.000 gbp dememis 10-15 bin gbp demis.. merte katiliyorum hatta 10- 15 e dahi zor bulursun. parayi vermeyi kabul ettigini dusunsek dahi bunu yapacak kisiyi bulman cok cok zor olacaktir..
arkadasim farkinda isen mert 10.000 gbp dememis 10-15 bin gbp demis.. merte katiliyorum hatta 10- 15 e dahi zor bulursun. parayi vermeyi kabul ettigini dusunsek dahi bunu yapacak kisiyi bulman cok cok zor olacaktir..
farkındayım sayın lonnndradan,ben o 10.000 emsal için yazdım.ben o rakamı görmüyormuyum.yinede cevap için teşekkür.
arkadaşlar bu sorumuda cevaplarsanız çok memnun olurum.herhangi bir avrupa ülkesine iltica etmek için o ülkeye kaçak yollarla mı girmek gerekiyor.yani eğer kaçak girilirse iltica başvurusu daha avantajlı mı olur.cevaplarınız için teşekkürler.
arkadaşlar bu sorumuda cevaplarsanız çok memnun olurum.herhangi bir avrupa ülkesine iltica etmek için o ülkeye kaçak yollarla mı girmek gerekiyor.yani eğer kaçak girilirse iltica başvurusu daha avantajlı mı olur.cevaplarınız için teşekkürler.
az once baska bir arkadasada yazdım. Buralara alnının akı ile gel. iltica isini birak. Vatanını Karalayarak buralara gelme. Daha cok gencsin ve toysun buralar toz pembe geliyor sana. Bu nerden anladın dersen sevgili mert sole demis "10-15 bine bulursun demis.(Az bile demis)" Sende bu para bana fazla demisin.
Güzel kardesim hangi insan senin icin hayatını riske atar ve seninle evlenir. En az oduyecegin para senin 20 bin yaklasık evlı kalacagın sure 4 yada 5 yıl. (Evlenecek birini bulabilirsen daha)Kusra bakma ama bunca yıl insan bir baskasını cekemez. Paran yoksa boş hayalleri bırak. Sana büyük tavsiyesi.
sayın üyeler,
19 yaşındayım ve batı ülkelerinde yaşamayı istiyorum.özellikle ingiltere.(şimdi bazı üyeler çıkacaktır sen buraları iyi bir yer mi zannediyorsun diyen üyelere cevabım hiç yazmayın yani o tür yazışmalara hiç gerek yok ben hangi ülkenin artılarını ve eksilerini iyi bilirim.ve bu durumda avrupa ülkeleri türkiyeden çok fazlaca artı durumda.)ingiltere ye gitmek için legal ve illegal yollara başvurdum ama olmadı.kaçak olarak gitsem dahi iltica kabul edilmiyor.kanaatimce tek seçenek anlaşmalı evlilik kalıyor.sevgili UK de yaşayan üyeler,tanıdığınız anlaşmalı evlilik yapmak isteyen bayanlar varmı var ise nekadar ücret istiyorlar.bu konuda ayrıntılı cevaplar yazarsanız çok sevinirim.
Tam olarak Artı ve eksilerini bilsen zaten gidipte orada yaşamak istemezsin.
Tabi görüşüne saygım sonsuz,inşallah her şey gönlünce olur
ya paradise kardesim sana cevap yazmaya calistim ama dondun BEN GORMUYORMUYUM DEDIN sert ciktin, senin is olmaz dedi diye bir baskasina KAFANDA SORUN MU VAR diyorsun,, bu sekilde burda sana yardim edecek kisileri rencide etmeye kesinlikle hakkin yok.. konusma adabini duzletmeni tavsiye ederim.. yoksa aksi ytakdirde kimse sana yardim etmeyecektir