İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

UK pasaportuna sahip kişilerle anlaşmalı evlilik

Seçenekler Stil
Alt 27.07.2008   #1
Paradise08
Çaylak Üye

Yazılar: 23
UK pasaportuna sahip kişilerle anlaşmalı evlilik

sayın üyeler,
19 yaşındayım ve batı ülkelerinde yaşamayı istiyorum.özellikle ingiltere.(şimdi bazı üyeler çıkacaktır sen buraları iyi bir yer mi zannediyorsun diyen üyelere cevabım hiç yazmayın yani o tür yazışmalara hiç gerek yok ben hangi ülkenin artılarını ve eksilerini iyi bilirim.ve bu durumda avrupa ülkeleri türkiyeden çok fazlaca artı durumda.)ingiltere ye gitmek için legal ve illegal yollara başvurdum ama olmadı.kaçak olarak gitsem dahi iltica kabul edilmiyor.kanaatimce tek seçenek anlaşmalı evlilik kalıyor.sevgili UK de yaşayan üyeler,tanıdığınız anlaşmalı evlilik yapmak isteyen bayanlar varmı var ise nekadar ücret istiyorlar.bu konuda ayrıntılı cevaplar yazarsanız çok sevinirim.
Paradise08 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008   #2
Paradise08
Çaylak Üye

teşekkürler mert abiciğim,ama 10.000 gbp benim için çok fazla.
Alt 28.07.2008   #3
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
arkadasim farkinda isen mert 10.000 gbp dememis 10-15 bin gbp demis.. merte katiliyorum hatta 10- 15 e dahi zor bulursun. parayi vermeyi kabul ettigini dusunsek dahi bunu yapacak kisiyi bulman cok cok zor olacaktir..
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008   #4
Paradise08
Çaylak Üye

Alıntı:
lonndradan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasim farkinda isen mert 10.000 gbp dememis 10-15 bin gbp demis.. merte katiliyorum hatta 10- 15 e dahi zor bulursun. parayi vermeyi kabul ettigini dusunsek dahi bunu yapacak kisiyi bulman cok cok zor olacaktir..
farkındayım sayın lonnndradan,ben o 10.000 emsal için yazdım.ben o rakamı görmüyormuyum.yinede cevap için teşekkür.
Alt 28.07.2008   #5
Paradise08
Çaylak Üye

arkadaşlar bu sorumuda cevaplarsanız çok memnun olurum.herhangi bir avrupa ülkesine iltica etmek için o ülkeye kaçak yollarla mı girmek gerekiyor.yani eğer kaçak girilirse iltica başvurusu daha avantajlı mı olur.cevaplarınız için teşekkürler.
Alt 29.07.2008   #6
hazarulku
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Alıntı:
Paradise08´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu sorumuda cevaplarsanız çok memnun olurum.herhangi bir avrupa ülkesine iltica etmek için o ülkeye kaçak yollarla mı girmek gerekiyor.yani eğer kaçak girilirse iltica başvurusu daha avantajlı mı olur.cevaplarınız için teşekkürler.
senin iş olmaz
hazarulku isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008   #7
Paradise08
Çaylak Üye

Alıntı:
hazarulku´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
senin iş olmaz
senin kafanda sorun mu var arkadaşım.sen benim ne gibi durumumun olduğunu biliyormusunda senin iş olmaz diyorsun.mantıklı yaz.
Alt 29.07.2008   #8
gagari
Üye

Yazılar: 81
az once baska bir arkadasada yazdım. Buralara alnının akı ile gel. iltica isini birak. Vatanını Karalayarak buralara gelme. Daha cok gencsin ve toysun buralar toz pembe geliyor sana. Bu nerden anladın dersen sevgili mert sole demis "10-15 bine bulursun demis.(Az bile demis)" Sende bu para bana fazla demisin.

Güzel kardesim hangi insan senin icin hayatını riske atar ve seninle evlenir. En az oduyecegin para senin 20 bin yaklasık evlı kalacagın sure 4 yada 5 yıl. (Evlenecek birini bulabilirsen daha)Kusra bakma ama bunca yıl insan bir baskasını cekemez. Paran yoksa boş hayalleri bırak. Sana büyük tavsiyesi.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008   #9
byceycey
Üye

Yazılar: 75
Alıntı:
Paradise08´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın üyeler,
19 yaşındayım ve batı ülkelerinde yaşamayı istiyorum.özellikle ingiltere.(şimdi bazı üyeler çıkacaktır sen buraları iyi bir yer mi zannediyorsun diyen üyelere cevabım hiç yazmayın yani o tür yazışmalara hiç gerek yok ben hangi ülkenin artılarını ve eksilerini iyi bilirim.ve bu durumda avrupa ülkeleri türkiyeden çok fazlaca artı durumda.)ingiltere ye gitmek için legal ve illegal yollara başvurdum ama olmadı.kaçak olarak gitsem dahi iltica kabul edilmiyor.kanaatimce tek seçenek anlaşmalı evlilik kalıyor.sevgili UK de yaşayan üyeler,tanıdığınız anlaşmalı evlilik yapmak isteyen bayanlar varmı var ise nekadar ücret istiyorlar.bu konuda ayrıntılı cevaplar yazarsanız çok sevinirim.

Tam olarak Artı ve eksilerini bilsen zaten gidipte orada yaşamak istemezsin.
Tabi görüşüne saygım sonsuz,inşallah her şey gönlünce olur
byceycey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008   #10
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
ya paradise kardesim sana cevap yazmaya calistim ama dondun BEN GORMUYORMUYUM DEDIN sert ciktin, senin is olmaz dedi diye bir baskasina KAFANDA SORUN MU VAR diyorsun,, bu sekilde burda sana yardim edecek kisileri rencide etmeye kesinlikle hakkin yok.. konusma adabini duzletmeni tavsiye ederim.. yoksa aksi ytakdirde kimse sana yardim etmeyecektir
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil