merhaba arkadaslar,
East of Anglia, Brunel ve Bournemouth dan Accounting&Finance alanında master kabulleri geldi ama hangisine gideceğime bir turlu karar veremiyorum. Guardian ve Times'ın rankinglerinde de cok çelişkiler var. Eger yardımcı olursanız cok sevinirim.
benim yaptığım araştırmalara göre east anglia iyi bir üniversite onu tercih edebilirsin.özellikle de bournemouth a göre çok iyi,diğer ünv pek duymadım.
Merhaba
Söylediğin gibi Times ve Guardian'ın sıralamaları birbirinden oldukça farklı olabiliyor. Ama Times biraz daha güvenilir diye düşünüyorum ben. Mesela Bournemouth'tan kabul aldım. Bilgisayar bilimlerinde guardian 25. sıraya koymuş Bournemouth'u. O kadar iyi bir üni. olmadığı bariz. Times'ta ise 50. sırada. Bir de üni.lerin genel sıralaması yerine ilgilendiğin bölümdeki başarılarına bakarsan daha iyi olur.
Valla bende sizin gibi dusunuyorum ama UEA icin kampusu cok gusel ama norwich sehri cok sıkıcı bir sehir diye duydum. Norwich hakkında daha fazla bilgisi olan varsa cok yararlı olur.
3 ü arasında kaldıysan bournemounth'u tercih et derim. diğerleride iyi okullar ama düşüş trendi içindeler. Rankingler biraz karışık ama Guardian daha güvenilir.
Şahsen ben bournemouth'u seçtim. daha önce de kaldığım bi yerdi, eğlencesi ve ortamı çok hoş. Türkiyenin Antalyası gibi, gerek kültürel ortam gerekse esnafın ve insanların yabancılara yardımseverliği... ama dil seviyem yeterli olmadığı için yazın hazırlık alıcam sanırım. eylülde marketing with management bölümündeyim kısmetse...