Ucuz ucak biletim var ve gidemiyorum isteyenler mesaj atabilir
Merhaba arkadaslar
Ben Londra'da yasiyorum.Yaz tatili icin kardesime ve yigenime gidis -donus bilet almistik easy jet ten fakat kardesimin isyerindeki sorunlardan biletler su an elimizde kaldi.Detaylari su sekilde yazayim.Eger bu tarihler arasi Istanbul-Londra ya da Londra -Istanbul icin ucak bileti ariyorsaniz Easyjet sitesindende takip edebilirsiniz cok ucuza gelicek ve bizde zarar etmemis olucaz.
Londra Gatwick (Güney Terminali) ile İstanbul - Sabiha Gökçen arası
Kalk. 10 August 2010 06:30
Var. 10 August 2010 12:20
Sefer 5461 elimde 2 adet ucak bileti var.
Bilet fiyati 07/07/2010 tarihi itibariyle £145 bagaj dahil fiyati BIR KISI
ben size arti isim degistirmek icin easy jet £30 yada £25 pound aliyor isim degisiklig ve bagaj dahil fiyatiyla £110
İstanbul - Sabiha Gökçen ile Londra Gatwick (Güney Terminali) arası
Kalk. 23 July 2010 12:55
Var. 23 July 2010 14:55
Sefer 5462 Elimde iki adet ucak bileti var.
Bu biletlerde 07/07/2010 tarihi ile bagaj dahil £92 BIR KISI
Yolcu isimlerini degistirmem gerekiyor.onun icin £25 ya da £30 para kesiyorlar.Bununla beraber £75 bagaj dahil fiyatiyla a size verebilirim.
Biliyorum burdan ne kadar guven olur ya da olmaz ilk defa deniyorum ama biletler boyle giderse yanicak.Benim gidebilmem ise bu tarihler icinde cok zor .
Ilgilenen arkadaslar mesaj atabilirler.Hatta Londra- istanbul seferi icin burda olan arkadaslarin bizzat yaninda islemleri beraber yapabilirz.
Bu biletler tarih yaklastikca internet uzerinden fiyati articaktir.O yuzden 7 temmuz 2010 itibariyle diye belirtmek istedim.