merhaba arkadaşlar ingiltere de ab üyesi ülkeler için bedava dil kursları varmış .. bu kurslar hakkında bişey bilen var mı tavsiye eder misiniz teşekkürler..
ekim başında ben de dil okuluna gitmeyi düşünüyorum şu an londra da dil okulunda olan birinden bu tarz kursların olduğunu öğrendim eğer bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim gerçekten bu şekilde ab üyesi ülkelerin öğrencilerine ücretsiz olan kurslar var mı varsa kaç saatlik ve yararı olur mu yoksa bir dil okuluna mı kayıt yaptırmalıyım:S:S
ekim başında ben de dil okuluna gitmeyi düşünüyorum şu an londra da dil okulunda olan birinden bu tarz kursların olduğunu öğrendim eğer bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim gerçekten bu şekilde ab üyesi ülkelerin öğrencilerine ücretsiz olan kurslar var mı varsa kaç saatlik ve yararı olur mu yoksa bir dil okuluna mı kayıt yaptırmalıyım:S:S
bu kurslarin faydali oldugunu biliyorum. 2 yil once arastirmistim eger kosullar degismediyse tek sart AB uyesi ulke vatandasi olmak, digerlerine ucretli. Ozellikle Au pair olarak gidenler icin uygun fiyatli kurs secenegi olabilir. Bos vakitlerini degerlendirebilirler. Ben bulundugum yerdeki kutuphane calisanlarindan ogrenmistim.
O kurslar para ile gittin kurslar gibi deyil.Kısacası git gel olayı. Gelenlerin büyük bir kısmı ingilizce konusunda sıfır ve bu gelenler ev hanımı ilticacı siginmacı falan filan. Ozel kurslar kadar esnek deyiller. Haftada genelde 2 yada 3 gun olur. gunde 2 saat kadar. Cok büyük bir verim alamassın. Ayrıca tamamen ucretsiz deyiller. Yaklasık 100 - 150 civarı bir parası var. Ab dısından olanlar double ucret oder. Onun yerine ozel ama ucuz bir okula gitsen. o bile daha iyi. Benim duyduklarım gorduklerim bole belki iyi olan vardır belki.