Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

ucak biletı ve vıze basvurusu

Seçenekler Stil
Alt 08.07.2010   #1
mute1912
Çaylak Üye

Yazılar: 8
ucak biletı ve vıze basvurusu

arkadaslar tecrubesı olan arkadasların yardımını beklıyorum....2 haftalık ıngıltere zıyaretı ıcın turıst vızesıne basvurucam...arkadasımın yanına gıdıyorum davetıye vs.tamam....ucak bıleıtnı vıze kesınlesmeden almak ıstemıyorum malum cok pahalı ve param sınırlı ....sızce bunun olumsuz etkısı olurmu? sımdıden tesekkurler yardımlarınız ıcın......
mute1912 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2010   #2
canozer
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Alıntı:
mute1912´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar tecrubesı olan arkadasların yardımını beklıyorum....2 haftalık ıngıltere zıyaretı ıcın turıst vızesıne basvurucam...arkadasımın yanına gıdıyorum davetıye vs.tamam....ucak bıleıtnı vıze kesınlesmeden almak ıstemıyorum malum cok pahalı ve param sınırlı ....sızce bunun olumsuz etkısı olurmu? sımdıden tesekkurler yardımlarınız ıcın......
olumsuz etkisi olacagını sanmıyorum ama olumlu bi etkiside olmaz allah gostermesin ama eger vizen olumlu sonuclanmazsa olan bilet parana olur
canozer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2010   #3
mute1912
Çaylak Üye

evet bende o nedenle almak ıstemıyorum ogrenmek ıstedıgım ....basvuru yaparken belgelerın arasında gıdıs donus bıletlerım olmazsa umarım sıkıntı olmaz ...onlarda bıraz hak versın bızlere sonucu bellı olmayan bısey ıcın yeterınce para harcıyoruz bıde bıletlerı alırsak ve vıze cıkmazsa ....yandık vallaha....daha once basvuru yapanlar acaba bıletlerını alıp sonramı basvuru yaptı?
Alt 08.07.2010   #4
braveturk48
Kıdemli Üye

Yazılar: 104
bir arkadaşım almadı reddediler başvuruyu 2. sinde aldı vizeyide aldı , gelelim bana ilk başvurumda aldım bileti reddetiler 2. sine rezervasyon yaptırdım aldım vizeyi umarım seninde kafan karışmaz daha fazla ama bence en iyisi riske etmemek belki olumlu etki yaratır ama ne derece bilemiyorum...
braveturk48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2010   #5
tarikbellikli
Kıdemli Üye

Yazılar: 118
Dostum bileti almana gerek yok..
Faydasi olacagini zannetmiyorum biletin cokta onemi yok ama faydasi olur diye dusunursen sadece rezervasyon ettir o belgede ayniya gelir
tarikbellikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2010   #6
mute1912
Çaylak Üye

allah razı olsun cevaplar ıcın kararım almıcam belkı rezerve ettırırım vızeyı alırsam bıletıde alırım tekrar sagoul arkadaslar
Alt 08.07.2010   #7
braveturk48
Kıdemli Üye

Alıntı:
allah razı olsun cevaplar ıcın kararım almıcam belkı rezerve ettırırım vızeyı alırsam bıletıde alırım tekrar sagoul arkadaslar
rezerve muhakka ettir derim bence ben öyle yaptım ikincisinde danışman şirket kullandım onlar aldırmadılar bana
Alt 09.07.2010   #8
dreet_can
Kıdemli Üye

Yazılar: 205
Alıntı:
merhabalar ben 02 07 2010 da basvuru yaprtım ucak ve otel rez yapmadım yanı vermedım 06 07 2010 dan 6 aylık vıze vermısler . yenı pasaportla basvuru yaptım eskı pasaportum kayıptı ama daha önce şhegneım vardı bı tane basvuru yaptım aldım setur la yaptım basvuryu
dreet_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2010   #9
braveturk48
Kıdemli Üye

Alıntı:
dreet_can´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar ben 02 07 2010 da basvuru yaprtım ucak ve otel rez yapmadım yanı vermedım 06 07 2010 dan 6 aylık vıze vermısler . yenı pasaportla basvuru yaptım eskı pasaportum kayıptı ama daha önce şhegneım vardı bı tane basvuru yaptım aldım setur la yaptım basvuryu
bu vize memurları hangi kriterleri göze alıyo anlamak çok zor ama sevindim en azından seni zorlamamışlar arkadaşım bunların stresi yüzünden yakında bakırköylük olucaz vize vize vize diye
Alt 11.07.2010   #10
lachicaturca
Üye

Yazılar: 48
bır keresınde donus bıletımı aldıgım ve gosterdıgım halde neden check ın ı onlıne yaptırmadın bıdaha olursa almam senı ulkeye dıyen bı tıpe rastlamıstım. ya bu vıze ve ulkeye gırıs ıslerı baya sans. kıme denk geldıgının etkısı buyuk.
lachicaturca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil