İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

UÇAK BİLETİ İLE İLGİLİ: Acil yardım!!!

Seçenekler Stil
Alt 12.09.2007   #1
challenger
Çaylak Üye

Yazılar: 3
UÇAK BİLETİ İLE İLGİLİ: Acil yardım!!!

Arkadaşlar merhaba bende ekimin ilk haftası gibi kısmetse 8 aylığına (dil eğitimi) ingiltere ye geliyorum. Ancak bilet almaya gittiğimde acentada çalışan bir bayan arkadaşımızın söylediği birşey kafama takıldı sizden yardım almak istedim. Şimdi ben uçak biletimi sadece gidiş olarak almak istiyorum yani dönüşümün tarihi belli olmadığından bu şekilde biletimi almaya karar verdim. Ancak bilet alırken bayan arkadaşımız gidiş dönüş bilet almazsam gümrükte çıkış problemi olabilceğini söyledi. yani pasaport kontrolünde dönüşüm belli olmadığından acaba dönmeyecek mi diye şüphe duyuyorlarmış. Sizce ne yapmalıyım.?? Tek gidişlik bilet sorun olurm mu?
challenger isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2007   #2
exclamation!
Üye

Yazılar: 43
kesinlikle gidis donus almalisin...bunun konusulacak bir yani bile yok...eger sadece gidis alirsan %100 sorun olur...
exclamation! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2007   #3
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
dil eğitimi için geleceğinden student visan var demektir ve öğrenciye o gözle bakacaklarını sanmıyorum bir çok arkadaşım buraya gelirken ayrı geliş, giderken ayrı gidiş bileti aldılar...
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2007   #4
exclamation!
Üye

Yazılar: 43
ben bu konuyu au-pair vizesi icin bir bilene danistigimda bana almam gerektigini soyledi...2 yillik vizem var ama 6 ay icin gidis donus bileti aldim ben de...tabi zaten tatil icin gidecegim icin bana normal geldi...zaten aldigin bileti degistirebiliyosun bence riske atmaya degmez..yine de herkes kendi bilir tabi
exclamation! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2007   #5
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
Bende senin gibi 8 ayligina dil egitimi alicam hatta pazar gunu geldim. Biletimi de tek gidis aldim. Eger yuksek sezon fiyati degilse gidis-donus alman hem daha ucuza gelir degistirmen gerekirse sonra donusunu 50 euro fark odersin o kadar. Ama ben hic bir sorun yasamadim. Hatta bilete bile bakmadilar. Sadece dil egitimi mi alicaksin fln gibi biseyler sordu Ingiltere havaalanindaki gorevli ben de belki bir 3 aylik mesleki sertifika egitimi daha alabilirim dedim. Sen de oyle diyebilirsin yani mesleki bi egitim alabilme ihtimalin oldugu icin donus bileti almadim dersin.

kolay gelsin..
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2007   #6
birdirbir
Çaylak Üye

Yazılar: 27
valla ben bileti gidiş dönüş aldım ki sorun cıkmasın diye aldım. benim aracı şirket olayı çok ciddiye alıyor ne dediyseler yaptık bakalım. şimdilik beklemedeyiz. zaten 9 ay sonra dönüş alırsanda çok uygun fiyata alabiliyorsun.
birdirbir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2007   #7
bogac06
Çaylak Üye

Yazılar: 5
arkadaşlar bu takım düşünceler çok yanlış...bileti istediğiniz gibi alabilirsiniz.
gidip dönmeyecek diye birsey söz konusu değil öyle olsa konsolosluk vize vermez...
saygılar
bogac06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil