neden mi???
1 degil 2 degil 3-5-10 degil hepminiz mi aynisinizz kardesimm 1 tane akli basinda suraya adam akilli gelip dogru durust yasamaya calisan birileri yokmu aranizda evet bu sozlerim hepinize neden mi ???? alin size nedenler
1) daha bi turlu genlerimizden kurtulup insanlari ki esim dedigin insani kullanip oturumu alinca kacip giden mi ararsin ??
2) bi bara gidip hemen kendini bodrumda zannedip hemen bi hatuna atlamaya mi calisanlar dersin
3) tecavuzun sahtekarligin 3 kagidin herseyin arkasindan hep biz mi cikmaliyizz
take a break dergisi dedim bana guldulnuz yok hep hikaye kimse onlara inanmaz felan filan dedinizz ki hepsi 1 er gercek ve bana bile yeter dedirttiniz..
icinizde biraz durustluk varsa buraya akli basinda isinize gucunuze bakmak yada evliyseniz esinizi kullanma amacli degil adam akilli gelin kalin yoksaa sizden sonraki geleceklere engel olmaktan baska bisey yapmazsiniz zaten turkuz adimiz cikmis bi kere bu adi temizlemek yerine daha da rezil etmeye calisanlara tesekkur ederim
bu arada 2 yil evli kalip sadece oturum vizesi alana kadar hic sevmedigin bi insanla evlenip buraya geleceksen hic gelme .....
bakalim kac akli basinda yazi yazilacak
saygilar
neden mi???
1 degil 2 degil 3-5-10 degil hepminiz mi aynisinizz kardesimm 1 tane akli basinda suraya adam akilli gelip dogru durust yasamaya calisan birileri yokmu aranizda evet bu sozlerim hepinize neden mi ???? alin size nedenler
1) daha bi turlu genlerimizden kurtulup insanlari ki esim dedigin insani kullanip oturumu alinca kacip giden mi ararsin ??
2) bi bara gidip hemen kendini bodrumda zannedip hemen bi hatuna atlamaya mi calisanlar dersin
take a break dergisi dedim bana guldulnuz yok hep hikaye kimse onlara inanmaz felan filan dedinizz ki hepsi 1 er gercek ve bana bile yeter dedirttiniz..
icinizde biraz durustluk varsa buraya akli basinda isinize gucunuze bakmak yada evliyseniz esinizi kullanma amacli degil adam akilli gelin kalin yoksaa sizden sonraki geleceklere engel olmaktan baska bisey yapmazsiniz zaten turkuz adimiz cikmis bi kere bu adi temizlemek yerine daha da rezil etmeye calisanlara tesekkur ederim
bu arada 2 yil evli kalip sadece oturum vizesi alana kadar hic sevmedigin bi insanla evlenip buraya geleceksen hic gelme .....
saygilar
Maalesef soylediklerine hernekadar aci gercekler olsada katilmak zorundayim , Bizim insanimiz bi tuhaf cogu zaman anlamakta bende gucluk cekiyorum fakat cok buyuk bir genelleme yaparak "Hepiniz aynisiniz " demezdim , illaki gercekten sevip evlilik yapip hayatini burda idame ettirmeye calisanlar var , fakat soyledigin gibi bir macera ugruna , yada sirf cevresinden duyduklarini gercek sanip da sahte evliliklerle gelenler de var , veya sirf bir macera , tutku ugruna buraya gelen arkadaslarimiz da var fakat bunun en kotusu maalesef bu tur bir yanlisin icerisine hep ayni milletin dusmesi "Turkler" , ve maalesef bu boyle gidecek gibi gozukuyor , cunku maalesef egitim orani dusuk bir milletiz , bundan kurtulusun sadece EGITIMDEN gectigine inaniyorum , Egitimin dusuk oldugu bir ulkenin insanlari maalesef ne gerceklerle yuzlesebilir , nede kendisinden sonra gelene parlak bi nesil birakabilir ,bunlarla yuzlesmek zorundayiz , ve dahada vahimi maalesef bu barlarda yasanan konulari bir kahramanlik destani gibi anlatan insanlarin coklugu , maalesef bu konular ulkemizde cok buyuk bir basariymis gibi algilandigi ve anlatildigi icin insanlar boyle bir gafletin ve cahilligin icerisine dusuyorlar , sonuc olarak soylediklerine genelleme olarak katiliyorum , bunlari yazarak amacim turk milletini assagilamak yada kotulemek degil, sadece gerceklerle yuzlesecek kadar cesur ve egitimli insanlar olmadigimizdir .
neden mi???
saygilar
Biraz Ağır olmuş yazdıkların ama bir kısmına takılıyorum. Ama insanları kavun gibi koklayıp ne olduklarını anlayamıyoruz. O yüzden Sen ne kadar tanımaya çalışırsan çalış çok iyi rol yapabiliyorlar. Ben diğerlerini bir şekilde anlayabilirim hakta verebilirim belki ama bir insanın sevmediği biriyle sırf bir ülkede oturum alabilmek adına evlenebilmesine anlam veremiyorum. Ben bunların Düzelebileceğine inanmıyorum. Ben kendime şu yöntemi buldum. ben dürüst yaşamayı gerçek türklüğümü arkadaşıma aşılayabilirsem. evladıma aşılayabilirsem . o evladına aşılayabilirse belki biz göremeyiz ama mutlaka birgün düzelir ben buna inanıyorum.
Arkadaşa katılıyorum ama keşke herkesi o zihniyetteki insanlarla bir tutmasaymış..
Bende Londrada yaşayan bir insanla evlilik düşünerek görüşüyordum ama ben sırf oraya gidebileyim diye sevmediğim biriyle evlilik yapmadım..
etrafımdaki bir çok insan yürümesse bırakırsın orda kalırsın diye akıl verdiler.. ama insanın kendine saygısı yoksa, nereye giderse gitsin aynı kalır.Yahu kaya bile rüzgarda yağmurda yontuluyor ..
Yazdiklarini yapanlar, yapmis olanlar veya yapmakta olanlar vardir tabiki ama sunuda kavramalisin ki bunlari Turkler yapmaz veyahut sadece Turkler yapar diye birsey yok.
Bir gercegide belirteyim, soyledigin seyleri bir baskasi yaptiginda gazetenin 13. sayfasinin koselerinde kucuk yazilarlarla bahsedilir ama bir Turk yaptiginda yada bir Musluman yaptiginda karalama politikasi guduyorlar, kocaman harflerle bas sayfaya cikariz, boyle tam karsidan sanki balik gozu mercekle cekilmis gibi bir fotograf vs vs vs.. Ingilterede bir isin icinde Turk varsa herzaman ilgi ceker..
sonucta yazdiklarim biliyorum biraz agir ama tecavuze ugrayan senin esinin kardesi ise ... esinin en yakin arkadasi sevdigi insan icin herseyinden vazgecip evlilik yapmissa ki bu madi olarak ufak seyler degil manevi olarak butun ailesini karsina almis bir insandan bahsediyoruzz.. illaki biraz agir konusmam konusunda hakverirsiniz sanirim neyse daha bakalim imler cikacak kimlerin esinin cevresinde kilerin basina gelecek ve kimlerin eslerinin aklinda 1 soru isareti kalacak
saygilar
Doğru diyorsun, Türküm demeye utanır olduk. Kızlarla tanıştığımızda I'm from Turkey deyince değişen bakışları görüyorum. Nerde pislik, orda biz!
Evet Turkum demeye utanir olduk birde ustune bu dunyada ermeni tasarisini onaylan ulkeler olsada artik bazilarin gozununde soykirimci olduk Mumkun mertebe Tanimadigim Ve Ilk Kez Ve Son Kez Gorecegimiz Insanlara Im from Azerbaijan Demeye Calisacaz
malesef soylediklerinizin buyuk kısmı dogru.burada yasayan 3 tur turkiye pasaportlu insan var 1 grup ilticacılar zaten bunlar basvurularını desteklemek icin yalan dolan gayri resmi islerin icince olmak zorundalar.2 grup malum grup vatandaslık bagı pasaportan ibaret 3 grup ise okumaya gelen veya veya evlilik is gibi diger nedenlerle burada bulunanlar.bu sitenin uyeleri genelde %90 bu gruptan malesef biz azınlıgız burada yasayanların %90 ilk iki gruptan ve para ve uk pasaportu icin herseyi yapar
sana kesinlikle katılıyorum kardeş bu söylediklerinede katılıyorum ama şunu belirteyim turk heryerde turk haa bu hepsi aynı demek degil ama şuda bir gercek dedigin gibi bazı kesim insanlar ingiltereye bir şekilde gidiyor adam orda kendini ingilterenin kralı sayıyor elalelim memleketinde kendini kral sayıyor evli barklı adam gidiyor diskoya ne bilim orda içkiler sarkıntılıklar adam evfleniyor ingilizle daha sonra 2 yıl sonra boşuyor hiçmi düşünmüyorsun karşındaki insanın insan oldugunu bu tip evlenen arkadaşları kınıyorum ve onlara yukarda Allah var insan insandır heryerde bu yabancı diye ayırdetmeyin heryerde insan insandır dunyada en zor olma insan olmadır okumuş kültürün seviyen çok iyi olabilir fakat insan olmamışsın neyime şunlarıda kınıyorum evleniyor ingilizle yalanlar dolanlar söylüyor ingiltereye gidiyor hemen boşuyor oturumu aldıktan sonra ben çok gördüm boyle insanları yazık ya ben ingiltereye bazılarına vize vermiyorlarya ben onlara hak veriyorum çünki kim bilir nesi var neler yapmış ki adamlar vermiyorlar şimdi sen istermisin turkiyede turk bir kadınla evli yabancı bu senin bacında olabilir adam oturumu alıyor sonra boşuyor bu olurmu sence kim ister boylelerini adamlarda bu yüzden haklı dunyada türkün adı çıkmış 9 a inmez 8 e ufak bişeyde turk şöyle böyle neden bunun sebepleri ortadadır biraz insan olun ingilterelere gidiyorsunuz şeyinizi tutunda dibinize koyun bunu genel olarak söylemiyorum yapanlara inşallah o yapanlar bu yazdıklarımı okurlar bu yaptıklarınız zararsız insanlarada zarar veriyor azcık sükunet insan olun oralara gitmişiniz akıllı uslu olun orası sizin babanızın yeri degil kalın sağlıcakla....