Benimde bi sorum olcak ben hafataya türkiyeye gidiyorum tatil için benim küçük bi film koleksiyonum var burda ve birazını türkiyeye götürmek istiorum hepsi bandrollü orjinal kutusunda dvd filmler çantama 15 tanesini falan sığdırabilirim bu sorun olmaz herhalde sonra başıma iş almiim böle saçma sapan bişe yüzünden
ben ogrendim bikac sey...1 2 parca sey getirince vergi almıyolarmıs...fazla getirirsen vergisi varmıs ve baya agırmıs sanırım...
vergi odememek icin tek parca olması lazımmıs..2 parca cin vergi alp almamaları ise tamamen havaalanı gorevlisinin insiyatfi imiş :S bu urumda nasıl gececeginizi varın siz düşünün..yanınızda TL olsa iyi olur gerek vergi için gerek de diğer işler içn
electronic eyşalar türkiyeden ingiltereye bedava am ingiltereden türkiyeye paralı çünkü türkiyenin ekonomik durumu kötü ve param lazım belki değişir am belkide değişme farketmiyor çünkü çok parada değil
laptop+psp+ps2+2 adet cep telefonu goturecem 4 nisanda
artik burdan yazarim basima bisi gelirse yada ne kadar vergi odedigimi
bunların fiyatını da yazsan çok ii olur ya=) ben 17 ağustosta cambridgedeim kısa kalcam 3 hafta. dönerken yanımda aynı bu sekil laptop psp ps2 telefon getirmeyi düşünüyorum ama fiyat konusunda bilgisizim. yanıma nekdar para alsam yeterli olur tahminen
cok mu gec oldu yaww iste yaz baslayinca yogn oluoz kusura bakmayin gec oldu siz saten UK e gelmis gitmissinizdir de yinede yazim belki baska arastiran olur ps2 u £60 a almistim silver slim, psp yi carsida makinadan bi oyunda kazandim , cep telefonlari birisi motorola model bilmirum garip bisi £40 dieri sony ericson k800i £55 du gecen kis..