Türkiye'ye dönüyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Türkiye'ye dönüyorum »

Türkiye'ye dönmeden gezmek istiyorum

Seçenekler Stil
Alt 17.06.2010   #1
sezen
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Türkiye'ye dönmeden gezmek istiyorum

Merhabalar
Ağustos sonunda Türkiye'ye döneceğim.Ama dönmeden oxford-cambridge-bournemouth-brighton-edinburg da (ve benim bilmediğim ama kaydadeğer gördüğünüz bölge varsa) kalmak istiyorum..
Aklıma çok orjinal bir fikir geldi ,uygulayabilirsem süper olur..Bu söylediğim bölgelerde single odalarda kalıp ağustos ayı içinde Türkiye'ye tatile gidecek olan arkadaşlar varsa (tatilleri süresince odalarında kalmayacak olmalarına rağmen kira veren arkadaşlar varsa )en az 1 hafta kalabileceğimi ve haftalık 60 pound olarak kira verebileceğimi iletmek isterim..odam boş kalacağına en azından 60 pound zarardan kurtulayım derseniz bu her iki tarafın da işine yarayacak bir alışveriş olacaktır..gerçi zamanı otobüs biletini sizin tatil tarihinizi kesin ve net olarak ayarlayabilmemiz mümkün müdür bilmiyorum ama yine ben teklifimi ortaya sunmuş olayım teşekkürler
ps.ben kaldığım odaya 60 pound verdiğim için bütçem bundan fazlasına el vermeyecek şekilde ayarlı o yüzden 60 pound limit for 1 week...
sezen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2010   #2
ukbee
Çaylak Üye

Yazılar: 13
d

cvp yazdim ozel msga.

Konu ukbee tarafından (17.06.2010 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: mail adresi
ukbee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil