Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

Turkiye'den Ingiltere'ye Neler Getirilebilir

Seçenekler Stil
Alt 30.01.2009   #1
admiral8
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Turkiye'den Ingiltere'ye Neler Getirilebilir

Yiyecek olarak soruyorum arkadalar. Turkiye'ye gitme durumum var 2 gunlugune. Istanbul'dan birseyler getirmek istiyorum. Et ve sut urunleri getirmek yasak galiba. Bu konuda internette detayli bir bilgi bulamadim. bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim.
admiral8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009   #2
bigfather2
Çaylak Üye

Yazılar: 18
havalimanını ararsan bilgi verirler diye tahmin ediyorum...
bigfather2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2009   #3
girljedi
Üye

Yazılar: 41
et ve süt ürünleri getirmeye ne gerek var ki zaten

sanırım ufak tefek yiyecekler getirmende sakınca yoktur. İşte makarna,anacığının yaptığı dolmalar,börekler böyle ne bileyim bu tür şeyler. Abim kıbrısa giderken götürüyor baya şey ama orası kıbrıs tbi. Hatta kavrulmuş et bile götürmüştü ama kıbrısta et bulmak8ucuz ve güzelinden) zordur,normal olarak izin var bu yüzden.
girljedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2009   #4
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Poşetli yani markalı şeylere bişey demezler pek ama yine abartmyın Gerçi şans benim bavula bakan olmadı direk geçtim ve çıktım havalimanında, kimisini aramışlardı seçmece sanırım.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2009   #5
girljedi
Üye

Yazılar: 41
tipe göre olabilir aksi durumda o kadar insanı aramak bilmiyorum baya zaman alır sanırım. o zaman beni aramazlar herhal doldurayım etleri falan
girljedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009   #6
msjordan
Çaylak Üye

Yazılar: 20
neler getirebilecegin konusunda dikkatli olmalisin...

cunku Ingiltere`de birkac tv kanalinda gordum,havalimanlarinda ne gibi SIKI kontroller oldugunu. Yasal olarak ulkeye yiyecek sokmanin sarti teneke icinde veya poset icindeyse vakumlanmis gidalara izin var. Mesela ben peynir(teneke),zeytin(vakumlanmis),zeytinyagi(yine teneke) bu sekilde ayarlayip getirmistim. Sorun cikmadi ama posete rastgele koydugun gidalar olursa bavulunu karantinaya cekip tek tek didik dikik edebilirler de. Ozellikle Heatrow tarafinda bu tarz durumlara cok dikkat ediyorlar.
msjordan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil