Turkiyeden gelip Ingilterede calismak isteyenlere yardimci olur musunuz?
Selamlar
Ben Türkiyede Bilgisayar Muhendisligi Bolumunden mezun oldum. 3 yildir degisik sekillerde iyi sayilabilecek kazanclarla calismaktayim. Ancak maalesef siradan bir universite mezunu oldugum icin, mesleki anlamda tatmin olabilecek islerde sansim yok. Anadolu lisesi mezunu oldugumdan az cok ingilizcem de var.
Ingilterede bikac yil calisarak Master programlarına katilip orada dilimi ve bilgimi gelistirip yurda donmek istiyorum. Maddi durumum ise belki 1-2 aylik bir geziyi kaldirabilirse de bu kadar uzun vadeli bir aktiviteyi kaldirmayacagi icin ayni zamanda calismak istiyorum.
Ne yapmami tavsiye edersiniz.. Eger ortak cevap otur oturdugun yerde ise lutfen en azindan bunu hayallerimi altust etmeden kibarca soyleyin
Ben Türkiyede Bilgisayar Muhendisligi Bolumunden mezun oldum. 3 yildir degisik sekillerde iyi sayilabilecek kazanclarla calismaktayim. Ancak maalesef siradan bir universite mezunu oldugum icin, mesleki anlamda tatmin olabilecek islerde sansim yok. Anadolu lisesi mezunu oldugumdan az cok ingilizcem de var.
Ingilterede bikac yil calisarak Master programlarına katilip orada dilimi ve bilgimi gelistirip yurda donmek istiyorum. Maddi durumum ise belki 1-2 aylik bir geziyi kaldirabilirse de bu kadar uzun vadeli bir aktiviteyi kaldirmayacagi icin ayni zamanda calismak istiyorum.
Ne yapmami tavsiye edersiniz.. Eger ortak cevap otur oturdugun yerde ise lutfen en azindan bunu hayallerimi altust etmeden kibarca soyleyin
Tesekkurler..
Kardes bence fikrin guzel mantikli ama Ha deyince olmuyo iste hangi vize turu ile basvurcanki calisma vizesimi ? Dil olayina gelince hic senin dusundugun gibi degil bence Tr de biraz gelistir en azindan biliyosun konusmak onemli degil , Tr ye gitsen ingilizce bilmeyen yok alayi biliyo ama biri bisiy sorsa oyle aval aval bakiyolar o yuzden dilini gercekten iyi derecede gelistirmedikce ben buraya gelmeni tavsiye etmem cunku herzaman soyluyorum ingilizce konusabilirsin ama soyleneni iyi anlamak lazim bu da zor bi kursa baslarsan burda belki daha faydali ol ama dusundugun gibi o yarim yamalak ingilizceyle burda anca kendine yemek siparisi verirsin ama bu program isi bak guzel fikir burda onun yurtdisi egitimini alip tr ye donmek guzel ama hersey once dil den geciyo bence oncelikle onu halletmelisin o da bilmem ne kadar zamanini alir olur ya benc e olur gercekten iyi fikir eger ing halledersen super fikir yap derim
slm arkadaşlar kısmet olursa 03.032010 .sonra ben ingiltereye geliyorum vizeli bana acil iş ve kalacagım yer lazım bana yardımcı olacak arkadaşlara sesleniyorum türkiyede yaklaşık 20 yıldan belli erkek kuaför olarak resmi olarak işyerim var ben de ingiltere gelim işçi olarak çalışmak istiyorum bana yardımcı olacak kuaförler yokmuacil
tekrar soyluorum lutfen yazilanlara cizilelere aldanmayin ve bu ulkeye gelmeyin.bi gelen pisman bide gelmeyen.cidden arkadaslar burda hayat cok pahali.1 odanin icinde hayatiniz gecer gider.en az 700-800pound uda gozden cikarin.maasinizda 1300u gecmez.o bile zor. yol parasi, ev kirasi ,counsil tax i (ev vergisi kiracida olsan odemelisin) vergiler,ekstralar derken bi bakmisin bogaz tokluguna calisiyorsun.tam anlamiyla iskenceye doner hayatiniz..kacak zaten calisamazsiniz cok zor.ve cok siki.inanmayin ingiltere iyi diyenlere.bende burdan gitmek icin gun sayiyorum.gidebiliyosaniz amerikaya gidin cok daha iyi.en azindan rahat nefes aliyorsun.burda hava okadar berbatki alabilecegin oksijen bile yok.
aaaaaaaa yardımcı olmazmıyız.. nedemekk.. hemen gel seni işe sokarız.. Kelin merhemi olsa kafasına sokarmış.. burası öğrenci yurdu.. sana yardımcı olabilme ihtimali %1... ha dersenki garsona dönerciye ihtiyac varmı, emin ol orda zorlanmaz her arkadaşın burda tanıdığı kesin bir dönerci vardır (bu dönerleri yiyenlere acıyorum, döner demeye şahit lazım) belki bi şansın olur.. oda haftalık kira ve yol parası değerine.. ya ben GEM e benzemeye başladım.. Haklımıydı neydii.. yoksa onunmu hakkını yedim konuş gem.. haklısın valla kardeş adın bana ağır gelsede, kulağını çınlatmadan duramuyorum valla.. ama bu konuda sana hak veriyorum bak.. gül gibi işimi bırakıp gitsemde