|
|
#1 |
|
Çaylak Üye
Yazılar: 4
|
Merhaba arkadaslar Turkiye'ye arabayla 15 17 eylul arasi bayram icin gidiyorum. Gelmek isteyen varsa masraflar ortak hungary de durucaz bir gun. soforlugu olan varsa harika olur. ben 4 5 hafta kalicam dolayisiyla donus e ayri bi yol dusunmeniz gerekiyor. Sigara kullanmadigimdan sigara kullananlari icin uygun olmaz yolculuk. ilgilenen daha cok bilgi isteyenler icin :
[email]ukalper@hotmail.com[/email] |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Çaylak Üye
Yazılar: 7
|
Alıntı:
Yardımcı olursan cok sevinirim simdiden tesekkurler |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çaylak Üye
Yazılar: 7
|
Arkadaslar oturum ve calısma izni olan biri Trye arabayı sokarken kac ay kalabilri?
bilen varsa yardım lutfen, Tskler |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Yazılar: 43
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Yazılar: 53
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Yazılar: 53
|
Alıntı:
Bulgaristan için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Gece girmeyin başınıza ne geleceğini bilemezsiniz. Es kaza girerseniz otobüsleri vs. takip etmeye çalışın yada sizinle beraber giriş yapan bir araba ile anlaşıp beraber sürün. Gündüz girdiğinizde polis çevirirse 10 euro cebinizde bulundurun. Ota bota bahane bulup ceza yazıyorlar. Al şu parayı deyince güle güle komşi diyorlar. Sorun çıkarsa konsolosluğun telefonu elinizin altında olsun, çok güzel yardımcı oluyorlar. Defalarca tecrübeler ile sabittir. Konu Wag tarafından (4 Hafta önce Saat 02:02 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Yazılar: 43
|
iyide normal sarltlarda kaç saat sürüyo