ben en az hsbc diye biliyorum ama sen yinede sor ben yapığım zamanlarda 10 lira alıyorlardı. şimdi ne oldu bilmiyorum garanti 30 lira alıyor ondan eminim.
Alıntı:
hardal´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Londra daki bir bankaya para göndermem gerekiyor. Hangi banka en az komisyonu alıyor acaba?
15 gün önce garanti bankası web bankacılığından yaptığımda 30 tl masraf aldılar, Ayrıca alıcı bankada 12 pound kesti. yani ortalama 60 tl masraf çıktı.
ben de 1 ay kadar once is bankası dan gonderdim yanlız ınternet bankacılıgını kullandım 6 pound ucret alıyorlar bunun dısında bi ucreti yoktu.ama onemeli olan internet bankacılıgını kullanmak o zaman gercekten uygun oluyor...
tr den hsbc bankasi internet bankaciligini kullanarak uk deki herhangi bir hsbc bankasina paund olarak tranferini cok ucuza yapabilirsin sanirim 6-8 paund olmali ayrica 24 saat icinde para hesapta bazen bu zaman 6 saatede dusebiliyor kolay gelsin...
kardeşim, iş bankasından internet üzerinden eft yaptı. 6 paund kesintiye ugramıs. Fakat burdaki alıcı banka 30 paund kesmiş.
hsbc de boyle bir para kesintisi olayi yok sadece tr den kesilen para oluyor oda dedigim gibi 6-8 olmali ama tabi tr den hsbc bankasindan uk deki hsbc haricinde bir bankaya yapiln transferde ne kadar keserler onu bilmiyorum...ben sahsen uk ye gelecek olan arkadaslara ve burda olupta tr ye gidip gelenler varsa acilen tr deki hsbc bankasina gidip bir tl ve paund hesabi actirmalari ve ayni zamanda internet bankaciliginida actirmalari sonra uk ye geldiklerinde ayni seyi burdaki hsbc yaptiklari zaman para transferlerini cok rahat bir sekilde oturduklari yerden pc basindan yapabilirler ve kisa surede para hesaplarinda olur...ayni sekilde uk deki hsbc subesinden internet uzerinden tr deki hsbc hesabina yapacagin paund transferinde yanlis hatirlamiyorsam 1000 paunda kadar 17 paund havale masrafi aliyolar baska hicbir ucret yok kolay gelsin arkadaslar....