İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolosluğu

Seçenekler Stil
Alt 27.01.2006   #1
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159

The Consulate General for the Republic of Turkey in London

Rutland Lodge, Rutland Gardens, Knightsbridge, LONDON SW7 1BW

Tel:020 7591 6900 Fax:020 7591 6911

E-Mail: [email]turkishconsulate@btconnect.com[/email]
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2006   #2
PaRaZ!T
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Teşekkürler oncelikle ya bişey merak ediyorum vizenin süresi bitmeye yaklasıtıgı taktırde bunu londradaki konsolosluktan uzatma sansımız hala var mı ? onceden vardı fakat son zamanlarda bunun iptal oldugunu fılan duyuyorum bu konuda bılgısı olan bir arkadas bu griliği netlestırırse cok sevınırım saygılarımla..
PaRaZ!T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2007   #3
EdiThor
Bobby

Yazılar: 56
Alıntı:
mayhem´isimli üyeden Alıntı
Vizeye başvurdugumuz zaman mülakata alıyorlarmı alıyorlarsa ne soruyorlar? tşkler..
Türkiye'nin Londra'daki başkonsolosluğuna Türkiye'ye gelmek isteyen bir yabancı başvurur vize için.

Eğer kastedilen İngiltere'ye gitmek ise, vize başvuru merkezi'ne -konsolosluğa değil- (İstanbul'daki Altunizade'dedir) vize başvurusu yapılır.

Bir hafta içerisinde pasaportunuzu geri alırsınız. İçinde ya vizeniz vardır ya da görüşme tarihiniz. Red verilecekse bile görüşmeye çaığrmadan verilmez. Ama bu, görüşmeye çağrılan herkes red alır demek değildir. Görüşmeye çağrılanların da küçük bir kısmı red alır.
EdiThor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2007   #4
cerenyldz
Çaylak Üye

Yazılar: 3
yakın zamanda vize alabilen var mı??Ben 10 güne kadar vize almaya gideceğim.Ama o kadar çok tereddüt var ki kafamda !! Bu aralar yine terör hortladı :evil: daha da zorlaşacak mı acaba vize?? Au-pair vizesi hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum..
cerenyldz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2007   #5
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
zorlasma falan yok kagıtlarını duzgun hazırla bir egitim acentasından yardım al. bi tanede niyet mektubu yaz tamamdır.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008   #6
aslı01
Çaylak Üye

Yazılar: 11
ben gecen hafta yedi aylık,hiçbir sorun çıkmadı ne mülakat nede başka bişe ama tüm belgelerin eksiksiz olmasına dikkat edin yoksa elçilikten içeri bile almıyorlar bide artıkk siistemm değişmişş ben direk elden verdim ankaraya,parmak izi,foto felan çektiler okadar...
aslı01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2008   #7
1
Çaylak Üye

Yazılar: 27
Bu yazinin asil amaci ,izmirdeki gorevlileri ovmek icindir,herzaman kotu seyler gundeme getirilmemeli ama dimi?
au-pair vizemi 1 hafta icinde aldim,gorusmeye cagirmadilar,gorevliler cok cana yakindi tabi hepsi degil,adini hatirlasam keske,ben evraklarimi teslim ettigim gun tekrar arayip aile hakkindaki bir bilgiyi teyit etmemi istediler,herhani bir yanlis anlama olmamasi icin,guler yuzluluk artisi..
yazikki bunlari saskinlikla paylasiyorum,bunlar normal olmayan davranislar sinifinda artik ,ondan saskinligimi bagislayin
umarim diger arkadaslarimda benim kadar sansli olur bu konuda
1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2008   #8
k.c
Çaylak Üye

Yazılar: 4
aupair vizesi hakkında bilgim yok ama sana değerli bilgiler verebilirim, bende gelmeden önce kafamda inanılmaz binlerce sorular vardı ve onların hepsinin cevabını şimdi biliyorum, bana yardımcı olan olmamıştı amaben elimden geleni yapacağım. Ben bir buçuk senedir londradayım ve master yapıyorum bana mail at ve tam olarak öğrenmek istediklerini yaz. [email]kazimcimen77@hotmail.com[/email]
k.c isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil