cok basit gideceksin birtane free-to-air digital satelite receiver alacaksin, 80cm lik canak 42 derece dogudan cikan turksat uydusuna ayarliyacaksin, hepsi o kadar
diger bir yolda turkiyeye gittiginde bir digiturk uyesi olucaksin ve o digital kutuyu buraya getirceksin ve bir tane canak anten alip onu eutesat a ayarliyacaksin ve butun kanallari izliyebileceksin tabi bu yol yasal bir yol degil ama turkiyedeki lig maclarini takip etmek icin bunu yapman gerekiyor...! ( bu arada kanal listesinde kanallar sifrelide gozukse aciliyor cunku kullanmis oldugun digiturk un orjinal kutusu)
diger bir yolda turkiyeye gittiginde bir digiturk uyesi olucaksin ve o digital kutuyu buraya getirceksin ve bir tane canak anten alip onu eutesat a ayarliyacaksin ve butun kanallari izliyebileceksin tabi bu yol yasal bir yol degil ama turkiyedeki lig maclarini takip etmek icin bunu yapman gerekiyor...! ( bu arada kanal listesinde kanallar sifrelide gozukse aciliyor cunku kullanmis oldugun digiturk un orjinal kutusu)
eski bi konu ama gerçekten ya başka bi yöntem yok mu, bnde sordugumda 300 p oldugunu duydum. pöff bi au pair 300 p tv ye verecegine 3 aylık okulunaverir bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşsınlar bizimle
eski bi konu ama gerçekten ya başka bi yöntem yok mu, bnde sordugumda 300 p oldugunu duydum. pöff bi au pair 300 p tv ye verecegine 3 aylık okulunaverir bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşsınlar bizimle
var.dreambox adlı uydu receiverı alacaksın evde internet bağlantınında olması lazım.cardsharing sistemi üzerinden tüm yerli yabancı paketleri aylık ortalama 20 milyona tekabul eden bir ücret üzerinden izleyebilirsin.buna sky uk de dahil.
var.dreambox adlı uydu receiverı alacaksın evde internet bağlantınında olması lazım.cardsharing sistemi üzerinden tüm yerli yabancı paketleri aylık ortalama 20 milyona tekabul eden bir ücret üzerinden izleyebilirsin.buna sky uk de dahil.
harika bir haber bu, gider gitmez halledicem çok sagol
150 pounda canak ve receiveri de icin de dahil olmak uzere gelip kurup baglayip teslim eden bir cok yer var.. eger londrada yayinlanan turk gazetesinde ki ilanlara bakarsaniz ingilterenin her yerine hizmet verdiklerini de gorurusunuz.. eger bulundugunuz yerde turk gazetesi yoksa internet sayfasina ulasip ordan siparisde verebilirsiniz.. www.olayonline.com adresinden ingilterde turklere yonelik tum reklamlari ve haberleri takip edebilirsiniz
merhaba arkadaslar bende türk kanalları izlemek istioyrum ama basit bi yolunu çözemedim ayrıca bende digiturkün makinası var ama kartını buraya gelmeden önce teslim ettim evde digihome var ama sadece ingiliz kanallarını gösteriyo lütfen biri yardımcı olsun