amma cok soru sormussun forumda.kusura bakma ama bazilarida garip sorular.
Buradan bu sekilde sorularla saglikli cevaplar alacagini sanmiyorum.cunku istedigin kadar bilgi al plan yap londrada beklentinin disinda bir hayatla karsilasacagini dusunuyorum.
Oda fiyatlari vs. Bunlarin net fiyatlarini kimse veremez.
Ingilterede aylik degil haftalik sistem vardir genelde. Odalar ve fiyatlari hakkinda forumu okuman yeterli asagi yukari ayni verilen fiyatlarla.
Turk sokagini bilmem ama git haringey e wood green e totenham a istemedigin kadar turk var zaten.
Türk sokağından çok Türk semti-semtleri var demek daha mantıklı. Ki isim de verilmiş edilmiş. Turistik görülesi yerler olmadığı kesin onların da. Merak edilecek çok bir şey yok , gitmezsen bir şey kaybetmezsin.
Türk sokağından çok Türk semti-semtleri var demek daha mantıklı. Ki isim de verilmiş edilmiş. Turistik görülesi yerler olmadığı kesin onların da. Merak edilecek çok bir şey yok , gitmezsen bir şey kaybetmezsin.
.Londra da Türk sokağı varmış. Orası tam olarak nerede? Nasıl bir yer? Gidip gören var mı aranızda?
tam olarak turklerin yasadigi bir yer olarak adlandiramayiz.. tam adi Turkey Street, hatta station da var turkey street station diye. enfield de bu cadde. sadece adi Turkey Street, sonucta turklerin olmadigi yer yok ama hani bu caddede turk dolu degil... oraya yakin oturuyorum... hertford road a baglaniyor cadde.
merhaba, ben ingiltereye gelicem ve enfield de is buldum okudguma gore sen oraya yakin bi yerde oturyorsun bana enfield hakkinda biraz bilgi verirmisin? ayrica kursum londra merkezde ulasim nasil ve neyle olur?