İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 08.08.2007   #1
Unintended
Üye

Yazılar: 35
Türk mahallesi

Londradaki türk mahellesi nerede, hangi metro istasyonuna yakın söylermisiniz? greenlane diye bir cadde dediler ama ben sadece metro istasyonlarını biliyorum.
Unintended isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2007   #2
exclamation!
Üye

Yazılar: 43
dedigin yeri bilmiyorum ama ben Dalston'a gittim..Turk mahallesi orda diye biliyorum her yerde turk marketleri bufeleri var.. bi de cok fazla zenci sanirim musluman var bir kere gittim ama ordaki turkler neden bilmem sakin buralara gelmeyin dediler..anlam veremedim ben de.. Dalston'a yakin bi yere metroyla gidiyorsun metrodan inip otobuse biniyorsun veya yaklasik 20 dakika yuruyorsun...mapquest.com bu sitede istedigin heryerin haritasi var... ayrica metro kilavuzun da varsa rahatca bulursun..su an hatirlayamadim hangi metro idi...
exclamation! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2007   #3
Unintended
Üye

teşekkürler
Alt 10.08.2007   #4
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
londra da bildiğim tek türk mahallesi turnpike lane underground station a 15 dk yürüme mesafesindeki biryerdir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2007   #5
_diablesse_
Çaylak Üye

Yazılar: 7
lodradakı turklerın bulundugu bolgelerden bahsedeyım size...
en bılındık turk mahallesi Haringeydir Finsbury park ile Manor house arasında undergraund stationı yok trenle gıdebılırsın oraya yada Finsbury parkta ınıp yuruyebılırsın
Finsbury parkta da yasayan turk aileler var fakat shoplar genelde siyahilerin elinde ordakı bır cadde boyunca turkıyeden gıden kıyafetlerın satıldıgı bı magazalar var ayrıca cokta ucuz
Dalstonda turk caddesı dıye adlandırılır cadde boyunca turk restoranları ve magazaları bulabılırsın beyaz hat uzerınde undergraundla gıdebılırsın
Wood green de turklerın yogun oldugu bolge Haringeyden hemen sonra picadilly line uzerınde stationın adı wood green
bırde Totenham var orası cok gorulecek bı bolge degıl tavsıye etmem turklerın yogun oldugu bolgelerden bırı fakat tehlıkelı bır yer
ayrıca uzak durmanız acısından soyluyorum yerlesmeyı dusunmeyın ıngılızce acısından ıyı degıl
enfield,edmonton,winchmore hill,south gate,barnet,holloway,hornsey,angell
herkese basarılar dılerım :P
_diablesse_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2007   #6
Unintended
Üye

Türk yemekleri

Londrada en iyi kebap yapan yer neresi bilen var mı? bir de güzel baklava yapan bi yer
Woodgreen'de bi yerde yedim kebap çok kötüydü hayatım yediğm en kötü kebaptı. Ingilteredeki yabancı arkadaslarımı götürecem o kadar övdüm türk yemekleri şöyle böyle diye bi de kötü bi yere götürürsem makara olurum
Alt 24.09.2007   #7
exclamation!
Üye

Yazılar: 43
Re: Türk yemekleri

Alıntı:
Unintended´isimli üyeden Alıntı
Londrada en iyi kebap yapan yer neresi bilen var mı? bir de güzel baklava yapan bi yer
Woodgreen'de bi yerde yedim kebap çok kötüydü hayatım yediğm en kötü kebaptı. Ingilteredeki yabancı arkadaslarımı götürecem o kadar övdüm türk yemekleri şöyle böyle diye bi de kötü bi yere götürürsem makara olurum
su ana kadar yediklerimden hicbirini begenmedim ben de arkadaslarimi goturdum ama anca rezil oluyosun iste...sen en iyisi onlari turkiyeye davet et sanirim burda sansin cok az...
exclamation! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007   #8
pekcewik
Çaylak Üye

Yazılar: 16
sofra restoranta goturebilirsin kebap icin ve diger turk yemekleri icin.Bu restorant londranin en iyi turk restorantlarindan birisidir.Adreslerini googledan taratarak bulabilirsin.
pekcewik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007   #9
Diler
Çaylak Üye

Yazılar: 9
arkadaslar ben cok guzel bir kebap yedim ama maalesef turk restaurantinda degil. iran restaurantinda. sok oldum yani. haydariden tutunda kanat, copsis, urfa hersey var ve tadi super. bir yogurt getirdiler suzme yogurt ama cok lezzetliydi. fiyati biraz fazla ama super. arada gidilir yani. sofra restauranttan ucuzdur ama sanirim. sofra artik burda marka olmus acayip lezzetli falan da degil bence. bu iran restauranti Hollan Park da. tam adresi maalesef yok. beni de burda yasayan yigenim goturdu.
bilgilerinize, afiyet olsun. ayy karnim acikti. rejimdeyim guya.
Diler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2008   #10
wednesdayli
Çaylak Üye

Yazılar: 2
arkadaslar en iyi kebabi camden town yakinlarinda mornington crescent stationa yakin real taste de yedim fiyatlar cok makul servis mukenmmel bence gidin deneyin turkiyeye en yakin tat orasi REAL TASTE
wednesdayli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil