Türk aile yanında 2kişilik odaya yanıma bayan oda arkadaşı arıyorum
Arkadaşlar,2 Ekim 2009 cuma günü Londradayım.Orada bir arkadaşım bana bir oda buldu çok merkezi, picadilly line da evin önünden underground geçiyor,Türk aile yanında;fakat oda iki kişilik yanıma bayan oda arkadaşı arıyorum;haftalık £60.düşünen olursa bana dönün,irtibata geçelim.hoşçakalın
Arkadaşlar,2 Ekim 2009 cuma günü Londradayım.Orada bir arkadaşım bana bir oda buldu çok merkezi, picadilly line da evin önünden underground geçiyor,Türk aile yanında;fakat oda iki kişilik yanıma bayan oda arkadaşı arıyorum;haftalık £60.düşünen olursa bana dönün,irtibata geçelim.hoşçakalın
merhaba,
ben 5 veya 6 ekim de yuksek lisansa baslamak uzere londrada olacağım. kaldıgın odayı paylaşmak konusunda bana yardımcı olmanı rica edecektim. yanında kalacağın aile ile bu konuyu gorusursen sevinirim. en kısa zamanda haber bekliyorum . tesekkurler.
selam arkadaslar..islington angel de studio flat da kaliyorum..stationa 5 dk mesafede.oldukca guvenli temiz bir yer,zaten angel i bilenler biliyordur kira ucret 70 pound..ilgilenenler mesaj yazsin lutfen..
selam arkadaslar..islington angel de studio flat da kaliyorum..stationa 5 dk mesafede.oldukca guvenli temiz bir yer,zaten angel i bilenler biliyordur kira ucret 70 pound..ilgilenenler mesaj yazsin lutfen..
selam..şimdi okudum ilanını.. ben de flat paylaşacak birini arıyordum. eger hala bulamadıysan birini bana mail adresini verirsen bişeyler sormak istiyorum sana.haber bekliyorum senden.simdiden sağol..
su an kuzeyde willsden green deyim. daha yakina gelmek istiyorum. eger hala uygunsan bana mail atabilirmisin? ozelden mailimi yolluyorum tesekkurler simdiden
merhaba arkadaslar, angelondon dan 1 haftadır cvp bekliyorum ama yok, paylaşım konusunda ciddi olanlar bana yazarsa sevinirim, bizde kendimize gore bi yer ayarlamaya calısırız..