Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Türk aile yanında 2kişilik odaya yanıma bayan oda arkadaşı arıyorum

Seçenekler Stil
Alt 29.09.2009   #1
chemist
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Türk aile yanında 2kişilik odaya yanıma bayan oda arkadaşı arıyorum

Arkadaşlar,2 Ekim 2009 cuma günü Londradayım.Orada bir arkadaşım bana bir oda buldu çok merkezi, picadilly line da evin önünden underground geçiyor,Türk aile yanında;fakat oda iki kişilik yanıma bayan oda arkadaşı arıyorum;haftalık £60.düşünen olursa bana dönün,irtibata geçelim.hoşçakalın
chemist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2009   #2
tgstgs
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Alıntı:
chemist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar,2 Ekim 2009 cuma günü Londradayım.Orada bir arkadaşım bana bir oda buldu çok merkezi, picadilly line da evin önünden underground geçiyor,Türk aile yanında;fakat oda iki kişilik yanıma bayan oda arkadaşı arıyorum;haftalık £60.düşünen olursa bana dönün,irtibata geçelim.hoşçakalın

merhaba,
ben 5 veya 6 ekim de yuksek lisansa baslamak uzere londrada olacağım. kaldıgın odayı paylaşmak konusunda bana yardımcı olmanı rica edecektim. yanında kalacağın aile ile bu konuyu gorusursen sevinirim. en kısa zamanda haber bekliyorum . tesekkurler.
tgstgs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2009   #3
angelondon
Çaylak Üye

Yazılar: 7
islington-angel da flat'a ev arkadasi..

selam arkadaslar..islington angel de studio flat da kaliyorum..stationa 5 dk mesafede.oldukca guvenli temiz bir yer,zaten angel i bilenler biliyordur kira ucret 70 pound..ilgilenenler mesaj yazsin lutfen..
angelondon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2009   #4
tgstgs
Çaylak Üye

Alıntı:
angelondon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaslar..islington angel de studio flat da kaliyorum..stationa 5 dk mesafede.oldukca guvenli temiz bir yer,zaten angel i bilenler biliyordur kira ucret 70 pound..ilgilenenler mesaj yazsin lutfen..
selam..şimdi okudum ilanını.. ben de flat paylaşacak birini arıyordum. eger hala bulamadıysan birini bana mail adresini verirsen bişeyler sormak istiyorum sana.haber bekliyorum senden.simdiden sağol..
Alt 01.11.2009   #5
ladybird
Çaylak Üye

Yazılar: 1
selam

su an kuzeyde willsden green deyim. daha yakina gelmek istiyorum. eger hala uygunsan bana mail atabilirmisin? ozelden mailimi yolluyorum tesekkurler simdiden
ladybird isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009   #6
oxi
Çaylak Üye

Yazılar: 23
Hala ariyorsan oda ark bana donersen sevinirim hoscakal
oxi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2009   #7
tgstgs
Çaylak Üye

merhaba arkadaslar, angelondon dan 1 haftadır cvp bekliyorum ama yok, paylaşım konusunda ciddi olanlar bana yazarsa sevinirim, bizde kendimize gore bi yer ayarlamaya calısırız..

Seçenekler
Stil