SLMLAR BEN SUAN LONDRADAYIM.3 HAFTA ONCE TURIST VIZESIYLE GELDIM.AMA BURDA 1YIL DIL OKULUNA GITMEK ISTIYORUM.BUNUN ICIN TEKRAR TURKIYEYE DONUP VIZE ALMAM GEREKIYORMUS.ACABA VIZEYE BASVURURKEN BIR SORUN CIKAR MI?VIZE SIMDI MI BASVURUYUM YOKSA TURSITLIK VIZEM BITTIKTEN SONRA MI?BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...
a- turıst vızesı hıc bır sekılde baska vızeye cevrılemez londrada. degıstırmek ıstıyorsan yenıden basvuru yapman gerekır tr-den.
b - tekrar basvuru yapmak ıcın turıst vızesının bıtmıs olup olmaması onemlı degıl ama tekrar vıze basvurusu yapmak ıstersen vıze bıtmeden ulkeyı terkedıp terketmedıgıne bakılır.
c- turıst vızesının hıc bır getırısı yok ama ogrencı vızesının avantajları cok o yuzden almak bıraz daha zordur.
d- eger nıyetın basvurmaksa madem uk desın ozaman kayıt belgelerını kendın al kı nasıl aldın parayı nasıl yatırdın sorularına cevap veresın cunku uk dekı yakınların sana dez avantaj olabılır bu basvuruda.bır de ıngılızce ogrenmek senın ıcın nıye onemlı onuda soracaklar mutlaka. ıyı bır sebebın olsa ıyı olur.
ıyı sanslar
lt - london
Bu soruyu doğrudan Homeoffice'e sordum gecenlerde.
Aldığım cevap tam olarak şu: "Eğer kişinin katılacağı kursun süresi 6 aydan kısaysa ve vize süresi bitmeden önce kurs bitiyorsa öğrenci vizesi almasına gerek yok, turist vizesi yeterlidir. Eğer kursun toplam süresi 6 aydan uzunsa ülkesine dönüp öğrenci vizesi alması doğru olur"
arkadaslar ben lise mezunu yum manchesterda uniye gitmek istiyoorum once coleje gitmek zorundamıyım yoksa dogrudan uniye gidebiliyormuyum?? cvlarınzı bekliorum tesk