Ben ingiltereye yengemi ziyarete gitmek istiyorum.üniversite öğrencisiyim.19 yaşındayım, pasaportum, öğrenci belgem, öğrenci kimlik kartım var ve askerlik ertelediğime dair belgem(tecil belgem) var.kredi kartım var yanımda 1500 isterlin götürmeyi düşünüyorum. yengem bana davet mektubu gönderecek bunun nasıl olması gerekiyor başka neler ekleyip göndermesi gerekiyor?
aile durumum;
Annemin kendi adına ait işyeri var birde şubesi var. annemin mesleği çiçekçidir. annemin işyerinin vergi levhası var, çalışma dairesine kaydı var, vergi dairesine kaydı var, 2000 ytl limitli kredi kartı var ve eski ingiltere vizesi var
Babam memur, maaşı 1750-2000 ytl arası, maaş bodrosu var, 2500 ytl limitli kredi kartı var, eski ingiltere vizesi, 2 tane almanya ve 2 tanede polonya vizesi var, banka hesabı var, ve adına kayıtlı 3 araba var.
Kardeşim evlidir annemin işyerinin şubesini çalıştırır.
Hem birde ingilteredeki harcamalarımı annem ve babamın karşılayacağını hem de yanımda nakit olarak götüreceğime dair dilekçe ister mi?
Başka neler götüreyim konsolosluğa.
Lütfen yardım edin acil ihtiyacım var. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
şimdiden yardım edenler için teşekkürler.
Fakat ben 2005 yılında iki kez başvuru yapmıştım ama askerlik erteleme belgem yaşımdan dolayı daha yoktu. Şuan askerlik erteleme belgem ve asal şubenin(askerlik şubesi) verdiği yurt dışına çıkabilir belgem var.
Birde benden o zaman yengemin banka hesaplarını, evinin tapusunu istediler bunlar da yoktu elimde. Çünkü ilk kez başvurmuştum ve bunları isteyeceklerini bilmiyordum.