Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

turist vizesi için lütfen yardım edermisiniz

Seçenekler Stil
Alt 25.06.2007   #1
ayhan18xx
Çaylak Üye

Yazılar: 3
turist vizesi için lütfen yardım edermisiniz

turist vizesi almak için iki defa başvurdum ve ikisindede red aldım. nedeni ise askerlikmiş. fakat şimdi askerlik erteletme belgesine sahibim. başvurduğumda bu belge yoktu.acaba ben nasıl alacam bu vizeyi. bu konu da bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
ayhan18xx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
sevgili kardesim gercekleri yazıyorum sakın yannıs annama, simdi sen iki kere vize alamamısın daha hala usteliyosun yok askerlikti bilmem neydi askerlik erteletme belgen olsa ne olur hala askere gitmemissin demi bence bu sorunun cevabı evet. gorunuse gore ogrenci de degilsin ki askerligi surmusler onune. sen gene vizeye basvurdugunda adamlar ne dusunecek direk soyluyorum bu adam kacmaya calısıyo. bu arada ingiltereye iki kere vize reddi demek sengen ulkelerinin yanından bile gecememen demek. oncelikle yapman gereken ilk sey pasaportu klozete atıp sifonu cekiyosun. daha sonra askere gidiyosun. gelince ben sana yardımcı olucam sözz
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008   #3
frankymon
Üye

Yazılar: 75
Alıntı:
calibri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili kardesim gercekleri yazıyorum sakın yannıs annama, simdi sen iki kere vize alamamısın daha hala usteliyosun yok askerlikti bilmem neydi askerlik erteletme belgen olsa ne olur hala askere gitmemissin demi bence bu sorunun cevabı evet. gorunuse gore ogrenci de degilsin ki askerligi surmusler onune. sen gene vizeye basvurdugunda adamlar ne dusunecek direk soyluyorum bu adam kacmaya calısıyo. bu arada ingiltereye iki kere vize reddi demek sengen ulkelerinin yanından bile gecememen demek. oncelikle yapman gereken ilk sey pasaportu klozete atıp sifonu cekiyosun. daha sonra askere gidiyosun. gelince ben sana yardımcı olucam sözz
calibri bende merak ettim pasaportu yok ettikten sonra neyapabilir????
frankymon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2008   #4
trex
Kıdemli Üye

Yazılar: 222
yaw böyle abuk subuk konuşan arkadaşlara uyus oluyorum! yok 2 kez red alan nah alır falan filan! ne ya bu! elçilik sanki yamyamhanemi
trex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2008   #5
dreet_can
Kıdemli Üye

Yazılar: 205
calipri akardeş ınsanlar buraya gelen takılan ınsanlar yorum ıstemıyor varsa bılgın sun root kardeş ne guzel dedı ya adam lar cakarsa bır sorun basarlardı kırmız muhru o zaman bekle 2 yıl sonra bırdah abaşvur o ne dmek ya lutfen ınsanlar umıtle gelıyor bu sıeye dımı yardımcı olalım
dreet_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil