Arkadaslar merhaba,
Turkiye'ye giderken 2 bavul goturmek istiyorum, ama biliyorsunuz kg sınırlı, birini kargo ile gonderebilir miyim yada bu isin en ucuz yontemi nedir bilen arkadaslardan yardım istiyorum, tesekkurler xxx
bu konu çok eskimiş ama tekrar bi başlık açmak istemedim hazırı varken. pegasusla tr ye gidicem cuma günü. kesin dönüş yaptığım için 2 tane devasa valizim var. sadece teki bile 25kg hayli hayli geçiyor ve müşteri hizmetleriyle konuştum kilo başı £8 muş! diğer bagaj için ekstra ücret ödiycek olursam bu £200 falan gibi bi bagaj masrafı ödemem anlamına geliyor! bu işin bi olurunu bilen arkadaşlar varsa yazabilirler mi acaba??
evet annem de aynı öneriyi sundu lakin hepsini üstü üste giymeye kalkarsam insanlıktan çıkıp dev bir lahanaya dönüşürüm bir de beni tartmaya kalkabilirler. daha beter. kocacaman bir charity poşeti daha makul bir çözüm gibi.
evet annem de aynı öneriyi sundu lakin hepsini üstü üste giymeye kalkarsam insanlıktan çıkıp dev bir lahanaya dönüşürüm bir de beni tartmaya kalkabilirler. daha beter. kocacaman bir charity poşeti daha makul bir çözüm gibi.
komik
yukte hafif pahada agir seyleri alsan yanina mantikli olur 200 pounda yeniden ev dizilir
----------------
gerci belki THY tolerans taniyodur... ben buyuk tek bir valize 30 kg doldurdum ve sirt cantamada bir 10 kilo koymustum sorun cikmadi.
evet thy ve british airways o konuda toleranslı çünkü zaten biletten kazanıyolar ama ben pegausla gidiyorum bilete £65 verdim bagaja £200 verirsem gülerler adama. önce ben gülerim zaten. sinirlerim bozulur.
sen bence diğer valize de bir bilet al sorun kalmaz.
bendde buraya gelirken annemin lafi uzerine biri uzerimde digeri elimde olmak uzere 2 montla gelmistim.havaalani kapisinda beni bekleyen biri oldugu halde tam bir rezillikti el bagaji fln filan off.anlayacagin ust uste giymek de cozum deil be arkadasim
charity poseti ne bilmiyorum ama bende 2poset kullanmistim elektrik supurgesi ile havasini cekiyorsun hacim ve agirlik yukunden tasarruf ediyorsun eger dedigin poset buysa en dogrusunu yapmis olacaksin
charity poseti ne bilmiyorum ama bende 2poset kullanmistim elektrik supurgesi ile havasini cekiyorsun hacim ve agirlik yukunden tasarruf ediyorsun eger dedigin poset buysa en dogrusunu yapmis olacaksin
ı ıh yok canım o değil charity poşeti böyle giymediğin eski kıyafetlerini falan koyuyosun o poşete ihtiyacı olanlara dağıtıyosun.. her hafta kapıdan atar postacılar 2-3 tane hatta o poşetleri.. burda bırakıcam yani eşyalarımı valla valiz için ayrı bilet de alsam, ekstra kilo ücretini de ödesem, kargoya da versem tr de yapacagım alısveristen çok daha pahalıya geliyor. napalım öyle yapıcaz artık..