arkadaşlar , ingiltere şehirlerarası tren bileti fiyatları nekadar ??? arabayla 2 saatlik bir mesafe trenle nekadardır ve bilet fiyatında ne kadar bir artış olur ??
arkadaşlar , ingiltere şehirlerarası tren bileti fiyatları nekadar ??? arabayla 2 saatlik bir mesafe trenle nekadardır ve bilet fiyatında ne kadar bir artış olur ??
Selam arkadaslar bu konuda detayli zone lara ayrintili fiyat verebilecek bir sahsiyet varmi ?
tramlink,
underground
bus
tube
ayri ayri zonelara gore fiatlari ogrenebilirmiyiz? site adresi vermeyin neye gore calistigini anlamadim.. help me !!
Selam arkadaslar bu konuda detayli zone lara ayrintili fiyat verebilecek bir sahsiyet varmi ?
tramlink,
underground
bus
tube
ayri ayri zonelara gore fiatlari ogrenebilirmiyiz? site adresi vermeyin neye gore calistigini anlamadim.. help me !!
http://www.thetrainline.com/buytickets/ Sehirler arasi tren fiyatlarini bulabilirsiniz ayrica ingilterenin hangi bolgesinde seyahat edeceksiniz ona gore de tren firmalari degisir Firmalarin site larina bakabilirsiniz. bir tane http://www.southernrailway.com/ sinin web adresi guney dogu ve londona calisiyor.
tum sorulariniz cevabi yukaridaki linklerde. Ingilterede yolculuk yapmak icin internetiniz olsun herturlu bilgiye ulasabilirsiniz.
Tube un calistigi zone larda fiyatlar bindiginiz ve inmek istediginiz yere gore degisiklik gosterir. Anlamak zor yasaya yasaya ogrenmek gerekmekte. Ama en iyi yol Yukaridaki siteleri karistirmakta. orada tum haritalari gorup istasyon tercihleri yaparak mantiksal cozume ulasabilirsin.
araba ile 2 saat mesafedeki bir yere (ama hangi dogrultuda Kuzey mi guney mi) firmasina gore yogunluga gore ve gunune gore fiyatlar degisir.
Konu sirlan tarafından (29.08.2009 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
http://www.thetrainline.com/buytickets/ sehirler arasi tren fiyatlarini bulabilirsiniz ayrica ingilterenin hangi bolgesinde seyahat edeceksiniz ona gore de tren firmalari degisir firmalarin site larina bakabilirsiniz. Bir tane http://www.southernrailway.com/ sinin web adresi guney dogu ve londona calisiyor.
tum sorulariniz cevabi yukaridaki linklerde. ıngilterede yolculuk yapmak icin internetiniz olsun herturlu bilgiye ulasabilirsiniz.
Tube un calistigi zone larda fiyatlar bindiginiz ve inmek istediginiz yere gore degisiklik gosterir. Anlamak zor yasaya yasaya ogrenmek gerekmekte. Ama en iyi yol yukaridaki siteleri karistirmakta. Orada tum haritalari gorup istasyon tercihleri yaparak mantiksal cozume ulasabilirsin.
Araba ile 2 saat mesafedeki bir yere (ama hangi dogrultuda kuzey mi guney mi) firmasina gore yogunluga gore ve gunune gore fiyatlar degisir.
tessekkur ederim sirlan bak bundan anladim iste .. Fiatlari acik olarak yaziyor
Ne kadar erken alırsan o kadar ucuz. Örnek Swansea - Londra arası her saat tren var, kimi saatlerde ilgi az 11-12 pound, kimi saatlerde 25-35 arası değişiyor.
Selam arkadaşlar,
Bournemonth da 7 aylık bir dil eğitimi için İngiltere'ye geliyorum. Cumartesi akşamı Londra saati ile 21:00 de Londra da olucam. Bir gün kalıp ertesi gün trenle Bournemounth a gidicem. Fakat ingilizcem çok iyi değil. Otel ayarlama, adres bulma vb. sorunlarla karşılaşıcağım kesin gibi. Bana birkaç saatini ayırıp yardımcı olabilecek birileri var mı? Teşekkürler.
Londra'da değilim ama www.hostels.com ayarlarım yerimi herzaman hiç bir sorun yaşamadım direk aldığım çıktı veririm odam hazır olur, harita gösteriyor ve tarif ediyor hangi metroda inmen gerektiğini, sitede tüm bilgiler var.
Hangi havalimanina iniyorsun bilmiyorum ama eğer Heathrow ise zaten işin çok kolay inince Heathrow Connect'e bin Paddington tren istasyouna geliyor direk oraya yakın otel tut "The Best Place Paddington" diye bir hostel var ben 1-2 gece kalmıştım çok kalite değil ama güvenli bir yer eşyalarına birşey olmaz. Paddington tren istasyonuna 10dk taş max 13dk yürüme mesafesinde yada yanında metro istasyonu var hostelin 1 sonraki durak paddington
Bournemounth'a Paddingtondan zaten 1 yada 2 akratmali çekilde her 20dk bir tren oluyor ucuza bulursun.
Selam arkadaşlar,
Bournemonth da 7 aylık bir dil eğitimi için İngiltere'ye geliyorum. Cumartesi akşamı Londra saati ile 21:00 de Londra da olucam. Bir gün kalıp ertesi gün trenle Bournemounth a gidicem. Fakat ingilizcem çok iyi değil. Otel ayarlama, adres bulma vb. sorunlarla karşılaşıcağım kesin gibi. Bana birkaç saatini ayırıp yardımcı olabilecek birileri var mı? Teşekkürler.
Cumartesi öğleden sonra Bournemouthda olacağım, orada birbirimize yardımcı olabiliriz. Ben de uzun dönem geliyorum.
Host familyde mi kalacaksın, bana verilen adres Magna Road diye bir yer.
londradan Brighton , oxford, cambrigde , southampton ayni gun icinde git gel (esnek saatli) 23-27 pound civari degisir.
tercihim nationalexpress in web sitesi.Web den bileti satin aldim sonra da hic kuyruga girmeden makine den biletin ciktisini aldim istasyonda su ana kadar hic sikinti olmadi .