Üyelere satısından dolayı Eylül ayındaki Manchester-Liverpool macına bilet bulma sıkıntım var.
Thomas Cook Sports otel konaklama+ maç bileti paketi satıyor.
Güvenilirliği nasıldır?Daha önce deneyimi olan var mı?
dostum thomas cook ingilterenin ve dunyanın en buyuk tur sirketlerindendir,hatta thomas cook amca dunyada ilk toplu tur organizasyonu yapan ve tur acentacılıgının kurucusudur(1840 larda ilk toplu organizasyon yesilaycıları trenle leicester dan toplantıya goturmus,bu iste para oldugunu gorunce dunyanın ilk tur sirketini kurmus )
dostum thomas cook ingilterenin ve dunyanın en buyuk tur sirketlerindendir,hatta thomas cook amca dunyada ilk toplu tur organizasyonu yapan ve tur acentacılıgının kurucusudur(1840 larda ilk toplu organizasyon yesilaycıları trenle leicester dan toplantıya goturmus,bu iste para oldugunu gorunce dunyanın ilk tur sirketini kurmus )
Bilgi için teşekkürler ozzy
Uçuş firması olarak biliyorum ama detayı hakkında bilgim yoktu.Aksilik çıkmasından korktum sadece.
Maç bilet oraganizasyonu konusunda tecrübesi olan arkadaslar varsa yazabilir yine de Belki daha avantajlı bir yol da bulabilirim bilet almak için.
Neden Manchester'ın sitesinden bilet almıyorsun? Bittimi?
liverpool maçına sadece üyelere bilet veriyor."General Sales" bilet kalırsa açılacak.Bu maçta bilet kalması da imkansız. Siteye üye olmak da birşey değiştirmiyor.Sezonluk üyeliklere bilet satısı açık maalesef