Merhaba ben liseyi yeni bitirdim bu senede Oss ye girdim ama istedigim olmadi ancak ozel okula yeticek kadar puan alicam galiba ama britanyada okumayida dusunuyorum.gitmeyi dusundugum universiteyi gidip gordum.ingilizcem orta seviyede.Bu universiteye basvurmak icin gidip direk basvurmammi gerekiyor ? Lutfen cevap atarsaniz sevinirim
Hmm sanırım türkiyeden de iletişime geçerek bu işi yapabilirsin. Muhtemelen senden bazı belgeler isteyeceklerdir. Okulun sitesi vardır girip bir araştır önce oradan. Hangi üniv?
Rovels, ingilterede lisans okuyacaksan bunu 1 yıl foundation+3 yıl lisans şeklinde tamamlıyorsun. Bu 1 yıllık foundation ı istersen üniversiteden istersende üniversitenin anlaşmalı olduğu okullardan alabilirsin. Bu foundationı üniversiteden alırsan foundation sonunda o üniversitede tercih yapmak zorundasın. Ama Foundation ı bağımsız bir okulodan alırsan foundation sonundaki başarına göre daha iyi bir üniversite ve bölüm seçebilirsin. Bunu aklından çıkartma.
İngilizcen orta seviyedeyse üniversite sna 1 yıllık dil eğitimi verecektir öncesinde. Ki bunuda üniversiteden alacağın için pahalıya gelecektir.
Hangi bölümde okumak istiyorsun. Ona göre sana üniversite ve foundation önerisinde bulunabilirim istersen.