Hemen hemen bütün büfelerde kartlar satılıyo 5 pound'a o kartla herhangi bir telefonu (telefon kulubesi, ev telefonu vs.) kullanarak ucuza konusabilirsin. Ben sadece ev telefonlarını aradım bilmiyorum cepte ucuz mu. Ama baya uzun görüşebiliyosun bu kartlarla. Burdan hat alırkende Türkiye'yle görüşeceğine belirt satıcıya ona göre uygun tarifeye geçsin. Ama benim bildiğim en ucuz konusma şekli 5 poundluk kartlar onlarıda herhangibir büfeden bulabilirsin...
Telefon kartı almıştım bende ama şöyle birşey var.Kontör fiyatlarını kafalarına göre değiştirebiliyorlar.Geçen 5£ verip kart aldım ama direk bitti kontörü şerefsizin ,aldığım yer söyledi bu şekilde olduğunu.
Şimdi bir program kullanıyorum,50 gündür kullanıyorum,3 aylık 10 Eur (yazıyla on yuro )verdim,sınırsız sabit telefonları arama limitim var.İnternetten arama yapıyorsunuz ve normal telefondan farkı yok.(İngiltere içi ,Türkiye ve Hollanda'yı arıyorum devamlı... )Böyle programlarıda araştırabilirsiniz isimleri voip olarak geçiyor.
arkadaşlar,
İçinde 5 pound yüklü olan Turkey card lardan almalısınız ki İngiltereden Türkiye yi hem en ucuza hem de en uzun süre görüşmeniz için.Bu 5 pound yüklü kartlar 3 pounda satılır daha fazla vermeyin.2,80 e bile alabilirsiniz.Bu kartı sakın telefon külübesinde kullanmayın çünkü makina sürekli oara atmanızı isteyecektir.Au-pair iseniz ailenin sabit telefonundan ,çalışıyorsanız işyerinin sabit telefonundan ,işiniz yoksa jobcentre gidin ve oradaki telefonlardan arayın.Hiç olmadı İngiltere hatlı cep telefonunuzdan arayın.Türkiye de aradığınız numaranın da sabit numara olmasına dikkat edin en uzun ve en ucuz bu şekilde konuşabilirsiniz.
Fakat daha internet cafelerden de msn kullanarak görüntülü de saati 1 veya 1,5 pound ödeyerek görüşebilirsiniz.
peki bu telefon gorusmelerini nerden yapiyosunuz arkadaslar free hattan mi yoksa payphone hattindan mi? ayrica kimisi 200dk demis kimiside 700dk demis bu karti kullanirken hic dakikasini gorusme gorusme hesaplayip topladiniz mi? cunku bu kartlar ilk gorusmeyi yaptiktan sonra hergun belli miktar charge yapiyorlar.Meselan bende cobra ( 5 pound a aliyorum 5 pound da kendisi free veriyor )diye bi hat aliyorum free hatti kullaniyorum banada 1300dk veriyor ev telefonuna ama hic bi zaman bu kadar uzun surmuyor.
birşey sormak istiyorum bazı avrupa ülkelerinde ayda belli bi miktar para ödeyip avrupa içi ülkelerle istediğin kadar konuşabiliyorsun.İngilteredede böyle birşey yok mu acaba
banana kartlar var. siyah üzerine sarı bir muz resmi var. turkey card ve black card lardan daha ucuza konuşabiliyordum ben bunlarla. avrupa ülkelerinde sınırsız konuşma die birşey duymadım yalnız aylık belli bir kredi yükletiyorsun sabit telefonuna o bitene kadar konuşuyorsun.
arkadaşlar bnmde sevglm ingltrye gidio ama her yerde farklı cevaplar vermişiniz bide biz araştırdık O2 hattından 10 pounda türkiyeyle 50 dakka fln görüşebiliomşz cepten cebe doğru mu? yardımcı olursanız çok ii olur