İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

tekrar ingiltereye gelmeyi düşünüyorum

Seçenekler Stil
Alt 15.06.2008   #1
lawyer35
Çaylak Üye

Yazılar: 9
tekrar ingiltereye gelmeyi düşünüyorum

arkadaşlar selam ben 15 gün önce türkiyeye döndüm.Londrada 1,5 ay kaldım.Turist vizesi ile gelmiştim.Ama amacım aynı zamanda kısa süreli de olsa bir dil eğitimi alabilmekti.Malum bizim ülke sertifika ve etiket meraklısı.Ancak işler umduğum gibi gitmedi.Önceliklli sorunumuz kalacak yer oldu.Çünkü 4 yaşında bir oğlum var ve onu bırakacak bir kreş bulamadım.Şu an ise vizem var ikek yeniden gelebilirim diye düşünüyorum.Ama halletmem gereken çok şey var.

1.Güvenle kalabilecek uygun fiyatlı bir yer bulmam lazım.

2.Zor ama oğlum için kreş bulmalıyım.

3.Uygun fiyatlı bir okul

4.Ve ne yazıkki iş bulmam lazım

Delilik gibi görünüyor.Biliyorum.Ancak bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum.Oradan alacağım kısa bir eğitim bile bana burda epey yarayacak.Fikirlerinizi belkiyoırum.
lawyer35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2008   #2
_sinan_
Çaylak Üye

Yazılar: 1
merhaba

Burada saydıklarını hepsini çok kolay yapabilirisin. Tek gereken şey yeteri kadar para.

Oraya vardığında bir kaç gün kalabileceğin bir yer olursa kiralık bir yer bulabilirsin. Öğrenci vizesi alırken kayıt yaptırdığın kurs yeri senin için kiralık yer ayarlayabilir. Ücretler haftalık olduğunda daha uygun bir yer bulup ayrılman kolay olur.

Ancak eğitim almak istiyorsan vizenin öğrenci vizesi olursa daha isabetli olur. Sana tavsiyem planlarını iş bulamama üzerine kur.çünkü senin şartlarına uygun bir iş bulman zaman alabillir. Böylece maddi olarak bir hata yapmamış olursun (çocuğun olduğu için).

ingilizce öğrenmek istiyorsan bir çok okul var tavsiyem güneyde bir yer olsun. ama yok sadece etiket diyorsan kuzeyde yabancılık çekmezsin (ingilizce konuşmadan hayatını geçirebilirsin : yeteri kadar türkçe bilen var).
_sinan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil