Arkadaşlar bende en zonda doğru yolu bulup ingiltereye gitmeye karar verdim. Vize sorunum olmdağını için buradaki bir danlışmanlık firması ile uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden şu anda ingiltrerde dil eğitimi alan yada yakın zamanda almış olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.. SİZCE HANGİ OKUL?
Okulun eğitmi yani kalitesi nedir. ve ayrıca var ise okulun web sitesinide yazabilirseniz sevinirim
Tavsiyelerini bekliyorum ..
eğer zaten iyice araştırdıysan bunu sana herkes söyleyebilirki EmbassyCES içlerindeki en kalitelisi ve en pahalısıdr. Ama tawsiye edermm
Şöyle toparlayaım ben durumu formu incelediğimde arkadaşlar sanıyorum ki Londra da eğitimi pek önermiyorlar türklerin çok olmasından dolyı bende bu yüzden londa dışında bir okul bakıyorum .. Gerçi türklerin çok olması beni pek bağlamz hani ben işime bakarım türklerlede ortama alıştıktan sonra pek takılmam diye düşünüyorum. Hani burda yeterince takıldık insan değişiklik istiyor Brighton yada Bournemouth düşünüorum daha dediğim gibi kesin karar veremedim Bana Brighton Bournemouth yada Londra da fiyatı uygun eğitim kaliteside vasat olmayan tavsiye edebileceğiniz bir okul varmı ben fiyat olarak çok iyi bir okul buldum UK School of English fakat adamlar ne nefas alsan para istiyoralar sınıf değişrimek iptal ettrimek karşılamaya geç kalmak diğerleriminde bu kadar detaya bakmadığım için bilmiyorum..
arkadasın en iyi okul felan neyin tartısması bu. bir ornek 11 eylul oncesi british council onaylı olmayan (bir sekilde vize alan) bir okula giden bir kisiden dinledigim bir anı (bu olay ingilterenin guneyinde kucuk bir sehirde geciyor) ;
okula ilk gittigim gun sevincten benim ustume atladılar. ulen ne misafirperver millet diye dusundum. tabi sıfır ingilizce tarzanca sagol felan. okulda sadece 8 ogrenciyiz. bunların 4 u orta duzey gerisi ziro ingilizce. o okulun yurdunda hocalar dahil herkes beraber kalıyorduk. okulda benden baska hic turk yoktu. herkese bir hoca dusuyordu dersler birebir oluyordu. 8 ay o okulda kaldım. ingilizceyle yatıp ingilizceyle kalktıgımız icin cok kısa surede cok uzun yol gittik. 8 ayın sonunda ielts ten 7 aldım. git bakalım o dedigin okula 8 ayda 7 alabiliyon mu.
alın iste gercekler. nerdeymis bu en ii okul. bırakalım abisi en ii okul falan, bi kere gittigin okulda turk olmıycak, icinde azim olacak ben bu isi yapıcam diyceksin. sabah aksam inglizce olucak. ruyalarını ingilizce gorucen. en ii okul belli ingiltere iste her yer senin icin okul yollar, insanlar, tuvaletteki yazılar
Burada tartıştığımız aslında en iyi okul hangisi olayı değil benin anlatmak istediğim nokta araştırdığım bazı okullar arasında fiyat olarak çok büyük fark var mesela belrittiğim UK School of English in fayatları çok düşük söyle ki;
Alıntı:
İngilizce kursları
Full time, haftada 15 saat
12 Aylık kurs £ 289.00
9 Aylık kurs £ 249.00
6 Aylık kurs £ 219.00
3 Aylık kurs £ 129.00
1 Aylık kurs £ 49.00
Kimsenin boy ölçüşemeyeceği fiyatları garanti ediyoruz.
Bedava kayıt
Bedava yerleştirme sınavı
Bedava internet erişimi
Öğrenci toplu taşıma biletlerinde 30% indirim
Bazı okullar var bu adamların 12 ayda aldğı ücreti nerdeyese hafta için istiyor.. Neden bu kadar büyük bir fakark var.. Bunu tam olarak alayamıyorm ... Bu arada sitemin türkçe olmasından burdaki türk öğrenci sayısın da yüksek olması mutemel ..