Herkese merhabalar,
Ben şuan Türkiye'de yaşıyorum, ve ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim.
İngiliz bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz yanlız benim okulumun bitmesine daha 3 sene var ve okulumu bırakıp evlenmeyi düşünüyorum. Erkek arkadaşaım eğitimine İngiltere'de devam etmemi istedi. Yanlız ben iş olanaklarını merak ediyorum, ben oraya geldiğimde çalışmak istiyorum ve sizce üniversite diploması olmadan iş bulma imkanım nedir? Birde erkek arkadaşım Kent-New Romney'de yaşıyor ve evlenince de orada yaşamayı düşünüyoruz, nasıl bir yer olduğu hakkında bir bilgili olanlar varsa ve tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler
Okulunu niye bırakıyosun arkadaşım, dondur en azından... yazık değilmi kolay mı kazanılıyor üniversite, ne malum orda yaşayabileceğin... evliliğinin durumu vs..
dünyanın binbir türlü hali var ... burda diploma değil iş tecrübeleri önemli bilgin olsun...
diplomaymış cv miş bişi değil... adamlar ne iş yaptığına tecrübene bakıyorlar en vasat işte bile böyle..
Arkadas hakli dostum...
Bana sorarsan dondurma okulunu bitir derim...
Burda gercekten diploma yada baska birseyin cok onemi yok..
Is yapabilme kabiliyetin ve tecruben onemli...
Enazindan ileride herhangi bir olumsuz durum olursa Turkiye"de diploman enazindan is yapar..
bence sen once okulunu bitir kendi ulkende bir diploma sahibi ol cunku senin diploman egitimin sadece kendi ulkende gecerli ingilterede gecerli degil is konusuna gelince 4 ay olacak ingiltereye geleli ve halen is aramaktayim yapmadigim mucadele kalmadi ve halen mucadele ediyorum is bulmak adina burda ilk basta adamlar kendi vatandaslarini dusunuyor is icin sen ben ise son siradayiz bir yili askin ingilteyere evlenerek gelmis arkadasim var ve oda halen issiz yani sozun ozu sana tavsiyem bence okulunu oku bitir daha sonra evlenmek istiyorsan evlen gel ingiltereye hayati yasa baktin hosuna gitmedi turkiyeye geri git cunku ozaman elinde diploman olmus olacak ozaman belki biyerde calisabilrsin sunu belirtmek isterim ingiltere gulluk gulistanlik bir yer degil is bulmak cok zor kal saglicakla....
Herkese merhabalar,
Ben şuan Türkiye'de yaşıyorum, ve ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim.
İngiliz bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz yanlız benim okulumun bitmesine daha 3 sene var ve okulumu bırakıp evlenmeyi düşünüyorum. Erkek arkadaşaım eğitimine İngiltere'de devam etmemi istedi. Yanlız ben iş olanaklarını merak ediyorum, ben oraya geldiğimde çalışmak istiyorum ve sizce üniversite diploması olmadan iş bulma imkanım nedir? Birde erkek arkadaşım Kent-New Romney'de yaşıyor ve evlenince de orada yaşamayı düşünüyoruz, nasıl bir yer olduğu hakkında bir bilgili olanlar varsa ve tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler
arkadaşlar haklı bencede iyi düşün okulunu bırakma gemileri yakıp köprüleri atmak kolay gelir önce sonra o gemilere ve köprülere ihtiyacın olabilir