İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

tasarım okulları için yardım

Seçenekler Stil
Alt 26.10.2007   #1
designer
Çaylak Üye

Yazılar: 3
tasarım okulları için yardım

selam arkadaşlar türkiyede iyi bir firmada tasarımcıyım işim için gerekli ingilizceyi öğrenmem için ingiltereye gideceğim fakat aklım karıştı bazı arkadaşlarım aupair olarak git bazılarıda öğrenci vizesi alırsan çalışma iznin de olur diyorlar orada belki bi tekstil firması olur belli olmaz sizce aupair olarakmı gitsem öğrci olarakmı fazla bütçem yok ona göre lütfen fikirlerinizi bekliyorum
designer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2007   #2
goborto
Üye

Yazılar: 86
calisma iznin olacak ama seni zor alirlar tasarim firmasina hatta alan olurmu bilemm neden dersen adam ingilzce bileni tercih eder bide senn gibi ogrence vizesiyle gelmis birini degil topu topu kac saat yasal iznin var burda is bulmak cok kolay degil heryer roman ve polanyali kayniyi dusun bide bunun daha bicok avrupabilrigi uyesi olani var japonuydu cinlsiydii ..vb tabi burda ogrenci vizesi olanlar icin garsonluk tarzi isler devreye giriyo ki onalri bulmak bile kolay degill
au pairlik kismina gelicek olursak ben bir au pair olarak tavsiye ederim ne acidan dersen benim masraf yapmak gibi bir luksum yok idi ondan minimum harcama ama maksimumm fayda elde etmem gerekiyodu halimden memnunmuyum evet ama tabi ailesine dusuceksin ozman en krali au pairlik kira derdin yok yemege icmeye para vermiyosn daha ne olsun amacin dil ogrenmekse ailde iyiyse yapilasi is
bol sans
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil